De PlayStation VR is de ultieme uitbreiding voor gamers die hun game-ervaring een stapje verder willen brengen. Racen, vliegen en puzzelen, alles is mogelijk. Ook gamers die lekker willen knallen met wapens, kunnen zich vanaf nu vermaken op de PlayStation VR.

In Farpoint ben je gestrand op een onbekende, buitenaardse planeet. Je hebt slechts enkele wapens en gadgets tot je beschikking waarmee je jezelf een weg moet vinden naar het neergestorte ruimtestation The Pilgrim. Je doel is om te zoeken naar overlevenden.

5. Samen op avontuur in co-op

Farpoint zal geen typische multiplayer shooter zijn zoals Call of Duty of Battlefield. Gelukkig hebben de makers er wel aan gedacht om een co-op modus in de game te verwerken, zodat je alsnog met een vriend of vriendin de game kan verkennen.

In deze co-op modus kan je dus de verhaallijn doorlopen, terwijl je al samenwerkend wezens afknalt. Want samenwerken kan het verschil tussen leven en dood betekenen in Farpoint. Alle wezens hebben namelijk een andere zwakte, zoals een plek die extra kwetsbaar is voor kogels. Maak dus samen een tactiek en overwin.