De 3 beste Nintendo Switch exclusives van 2017

Article
donderdag, 24 augustus 2017 om 12:47
xgn google image
We kijken vooruit naar de beste Nintendo Switch exclusives die er nog aankomen in 2017. Games als Fire Emblem Warriors en Pokken Tournament staan dus niet in de lijst omdat die ook op andere platformen te spelen zijn. Deze Switch games kun je nog voor het einde van het jaar spelen.

3. Xenoblade Chronicles 2

Deze game is een vervolg op de eerste Xenoblade Chronicles die in 2011 op de Wii verscheen. Het tweede deel zal er qua graphics enigszins anders uitzien dan het origineel omdat er gekozen is voor een meer anime stijl. Het origineel probeerde juist een realistische wereld neer te zetten. Met een nieuwe held ga je in Xenoblade Chronicles 2 op zoek naar de wereld 'Elysium'.
Tijdens E3 2017 werd een nieuwe trailer getoond van de game. Aan het einde van deze video werd onthuld dat Xenoblade Chronicles 2 nog in de laatste paar maanden van 2017 zou verschenen als een van de Nintendo Switch exclusives van dit jaar.
113328

2. Mario + Rabbids Kingdom Battle

Een verrassing was het niet echt na de vele lekken, maar Mario + Rabbids Kingdom Battle wist toch indruk te maken tijdens de onthulling op E3. Sindsdien hebben we een stuk meer gezien van de game, waarover alles te lezen is in onze preview.
In deze game neem je het met zwaar geschut op tegen kwaadaardige Rabbids die het Mushroom Kingdom hebben overgenomen. Met turn-based gevechten moet je allerlei levels tot een goed einde zien te brengen. Je kunt verschillende tactieken toepassen om alle Rabbids te verslaan en je kunt de game ook lokaal samen spelen met een vriend.
De Mario + Rabbids Kingdom Battle release zal plaatsvinden op 29 augustus. De game verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch.
113329

1. Super Mario Odyssey

Hoe kan het ook anders, dan dat we Super Mario Odyssey op de eerste plek zetten tussen de Switch exclusives die dit jaar nog moeten komen. Eindelijk komt Nintendo weer met een 3D Mario waarin je verschillende werelden kunt ontdekken. Met zijn nieuw pet kan hij van alles overnemen om als bijvoorbeeld een T-Rex, tank of goomba verder te gaan. Deze gameplay ziet er ontzettend goed uit en er zit een heerlijke soundtrack in die voor het eerst ook gezongen tekst bevat.
Wij kunnen al niet wachten tot Super Mario Odyssey uitkomt, maar zullen dat toch moeten doen tot 27 oktober. Dan komt deze Switch exclusive in de winkel te liggen.

Naar welke Nintendo Switch exclusives van 2017 kijken jullie uit?

Deze drie games zullen exclusief uitkomen voor de Switch in de tweede helft van 2017. Uiteraard zul je nog meer games kunnen spelen op de Switch, maar dit zijn de drie beste om in de gaten te houden. Welke games ga jij halen?
116670

Deze Nintendo Switch exclusives kwamen eerder dit jaar uit

2017 is het jaar van de introductie van de Nintendo Switch. Een nieuwe console betekent natuurlijk ook veel exclusieve titels. Hieronder kun je alle titels vinden die tot nu toe exclusief voor de Switch zijn uitgekomen.
  • 1-2 Switch, 3 maart
  • Fast RMX, 3 maart
  • The Legend of Zelda Breath of the Wild, 3 maart
  • Shovel Knight: Specter of Torment, 3 maart
  • Snipperclips, 3 maart
  • Super Bomberman R, 3 maart
  • New Frontier Days: Founding Pioneers, 23 maart
  • Mario Kart 8 Deluxe, 28 april
  • Ultra Street Fighter II: The Final Challengers
  • Arms, 16 juni
  • Mighty Gunvolt Burst, 29 juni
  • Splatoon 2, 21 juli