Nintendo eShop update: Fractured Soul en ZombiU

Article
donderdag, 10 januari 2013 om 17:45
xgn google image
Deze week zien we voor het eerst een Nintendo eShop update met content voor alle drie de apparaten van Nintendo: de 3DS, Wii en Wii U. Onder andere ZombiU kun je vanaf vandaag uitproberen. Bekijk hieronder het overzicht van deze week.
3DS:
Fractured Soul van Endgame Studios is de enige gloednieuwe downloadbare 3DS-titel van deze week. Voor €7,99 kun je met deze platformshooter aan de slag. Fractured Soul wordt vergezeld door de Virtual Console titel Blaster Master, ter waarde van €4,99, en de DSi-game Kung Fu Dragon, ter waarde van €2,- of 200 Nintendo Points.
Wii:
Eén Wii-titel voor vandaag. Het gaat om Ninja Master's Haoh-Ninpo-Cho. Deze game van D4 Enterprise, die een wel erg ludieke titel draagt, kost je 900 Nintendo Points en is te vinden in de Virtual Console sectie. Het is een vechtgame voor maximaal twee spelers tegelijk. Bekijk hieronder enkele oude beelden van het spel:
Wii U:
Op de Wii U kun je vanaf vandaag gratis en voor niks aan de slag met de demo van ZombiU, één van de lanceringstitels van Nintendo's nieuwste console. Wij beoordeelden de volledige game in onze recensie met een voldoende 6,0.