5 seizoenen voor series in 2017 om in de gaten te houden

Article
dinsdag, 10 januari 2017 om 17:16
xgn google image
Tegenwoordig zijn series in overvloed. Zo heb je natuurlijk de inmiddels afgelopen Breaking Bad, maar er zijn op dit moment ook nog talloze series die middenin een spannend verhaal zitten dat in 2017 een vervolg krijgt. Wat worden de beste nieuwe seizoenen van series in 2017? Wij zetten er 5 voor je op een rij!
2016 kende een goed jaar voor de fans van tv-series. Zo hadden we onder andere een nieuw seizoen van Game of Thrones en House of Cards. Wellicht zit je nog volop in een nieuw seizoen van een andere serie, maar het is inmiddels 2017 en dit jaar heeft ook weer veel in petto voor ons. Hier zijn de beste nieuwe seizoenen voor series in 2017!
Deze lijst is gebaseerd op de populaire series die momenteel volop aan de gang zijn. Het gaat alleen om seizoenen die in 2017 beginnen. Series die momenteel in een winterstop zitten zoals Suits, Gotham en Arrow worden niet meegerekend.
Let op: Deze special kan spoilers bevatten!

5. Vikings seizoen 5

De titel die deze lijst met beste series in 2017 mag aftrappen, is het nieuwe seizoen van Vikings. De wereldberoemde Scandinavische personages maken hun terugkeer na een te gek vierde seizoen. De verwachtingen zijn enorm hoog.
Natuurlijk kunnen we geen genoeg krijgen van de fantastische actiescènes die de serie bevat, maar Vikings draait niet alleen maar om de actie. Zo zit het verhaal van Vikings uitstekend in elkaar en gaan we in seizoen 5 verder met waar we in seizoen 4 waren gebleven.
Daarnaast zorgt de toffe sfeer ervoor dat je echt het gevoel hebt alsof je onderdeel bent van een historisch moment. De Vikingen zien er realistisch uit en ook de schepen, wapens en huizen zijn tot in de details op de geschiedenis gebaseerd. Vikings is een serie waar we momenteel nog even geen genoeg van kunnen krijgen en in 2017 kunnen we weer volop genieten van de Scandinavische bewoners. Helaas is er nog geen officiële releasedatum.
103628

4. Narcos seizoen 3

Het is geen geheim wat er uiteindelijk met Pablo Escobar is gebeurd, na zijn jarenlange leven in de drugswereld. Het leek er daarom eerst op dat Narcos aan zijn eind was gekomen, maar geschiedenis blijft doorgaan en de gigantische handel van cocaïne is nog lang niet ten einde. Er zijn namelijk twee nieuwe seizoenen aangekondigd en in 2017 kunnen we aan de slag met het derde seizoen van Narcos.
Narcos zou Narcos niet heten als het alleen maar over Pablo Escobar zou gaan. Er zijn nieuwe gevaarlijke mannen, die de leiding proberen te nemen over alle drugshandel in Colombia. Dat is ook waar het nieuwe seizoen van Narcos over zal gaan. In Narcos seizoen 3 zijn het niet Pablo Escobar en het Medellìnkartel die de hoofdrol van de serie op zich nemen, maar juist het Calikartel!
In de vorige seizoenen van Narcos hebben we het Calikartel al in actie gezien, maar in seizoen 3 gaat hier nog meer de nadruk op gelegd worden. Zonder twijfel gaat de DEA hier weer een stokje voor proberen te steken. Als dit seizoen net zo goed is als de vorige seizoenen, kan dit zomaar een van de beste series in 2017 worden.
Narcos seizoen 3 zal in 2017 van start gegaan. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.
103629

3. House of Cards seizoen 5

Al jarenlang is House of Cards een van de beste series die je kunt kijken. Seizoen 4 was in 2016 afgelopen, maar voordat dit seizoen ten einde was, werd er al een vervolg aangekondigd. In 2017 kunnen we namelijk genieten van seizoen 5 van House of Cards en natuurlijk is Kevin Spacey als Frank Underwood weer van de partij.
Het interessante politieke verhaal gaat weer verder na het schokkende einde van seizoen 4, alleen kunnen we misschien wel compleet andere dingen verwachten dan we van de populaire serie gewend zijn. De originele bedenker van de serie, Beau Willimon, gaat niet meer verder met House of Cards.
Het wordt dus wel even spannend wat deze verandering voor invloed zal hebben op House of Cards. Volgens Kevin Spacey hoeven we ons in ieder geval geen zorgen te maken. De serie blijft volgens Spacey op hetzelfde niveau als de rest van de seizoenen, het is alleen nog de vraag wanneer het nieuwe seizoen officieel van start gaat.
103630

2. Prison Break: Sequel

Prison Break keert terug met een nieuw seizoen. Het is alweer meer dan 10 jaar geleden sinds we voor het eerst konden genieten van Michael Scofield en zijn avonturen in de gevangenis. Prison Break werd een echte hit en uiteindelijk was de serie goed voor vier seizoenen. Ondanks het feit dat dit een flink aantal uur aan beeldmateriaal is, zijn we voorlopig nog niet klaar met de beroemde personages uit Prison Break.
In de maand mei van 2016 is namelijk een nieuw seizoen aangekondigd en tot verbazing van veel fans kunnen we weer genieten van het meesterbrein van Michael Scofield. Het hoofdpersonage van de originele serie leeft namelijk nog. Het enige nadeel is dat hij, je raadt het al, vastzit in een gevangenis.
Niemand minder dan T-Bag weet dit nieuws bij Lincoln Burrows en Sara Tancredi te krijgen. Er wordt geen moment getwijfeld en de beroemde personages van de originele Prison Break seizoenen gaan een plan maken om Michael uit de gevangenis te halen. Dit kunnen ze niet alleen en daarom zien we de terugkeer van onder andere T-Bag, Fernando Sucre en C-Note.
Het nieuwe Prison Break seizoen gaat in 2017 van start, helaas moeten de fans wel nog even wachten op een officiële releasedatum. Er is gelukkig wel al een trailer uitgekomen, die bekend maakt dat de serie in 2017 komt.
103631

1. Game of Thrones seizoen 7

De populairste serie van dit moment maakt ook weer haar terugkeer! Het is natuurlijk Game of Thrones en dit keer gaan we het zevende seizoen in. Jarenlang hebben we de avonturen van de verschillende families in Game of Thrones langs zien komen, maar daar zit een eind aan te komen. Er zijn namelijk nog maar twee seizoenen over, met in totaal 13 afleveringen.
We zitten dus in de afrondende fase van Game of Thrones en alle verhaallijnen die in al die seizoenen zijn opgebouwd, beginnen op het ultieme moment te komen. Zo is Khaleesi eindelijk op weg naar Westeros om voor eens en voor altijd haar plek op de Iron Throne te claimen. In het noorden van Westeros zijn we net getuige geweest van een gigantische veldslag, maar veel tijd om wonden te likken is er niet.
De white walkers komen er namelijk aan en dit zorgt ervoor dat er ontzettend veel spanning op de Game of Thrones personages ligt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op dit nieuwe seizoen dat in de zomer van 2017 van start moet gaan. We gaan na al die jaren richting het einde van Game of Thrones!
Naar welke series in 2017 kijk jij vooral uit?

Populair Nieuws