Nieuwe LEGO-set zorgt voor wisselende reacties bij opvallend publiek

Article
maandag, 17 juni 2024 om 22:00
Soms is een LEGO-set alom geliefd, soms valt dat tegen. De eerste Zelda-set krijgt bijvoorbeeld wat kritiek. Ook de onlangs verschenen LEGO-kat krijgt af en toe een wat koud onthaal, alleen niet van mensen.
De zwart-witte kat, ook wel Tuxedo Cat, van LEGO Ideas is natuurlijk uitermate geschikt voor kattenliefhebbers met allergieën. Maar ook bij mensen die juist wel een kat hebben is hij natuurlijk populair. Dat zorgt voor een aantal ontmoetingen met echte katten. 
LEGO Ideas Zwart-witte kat - 21349 Image
LEGO Ideas Zwart-witte kat - 21349
EUR99.99
Op voorraad
Koop op bol.
De reacties op de LEGO-set zijn alleen uiteenlopend. Wel zijn ze bijna altijd best grappig. We hebben een paar leuke op een rij gezet.

Net echt

LEGO kan katten vaak niet zoveel schelen. Toch is menig kat blij met een nieuwe LEGO-set in huis. Want een nieuwe set betekent een nieuwe doos om in te kruipen. In dit geval laat dat het alleen lijken alsof LEGO zichzelf heeft overtroffen wat realisme betreft.

Er gebeurt niets in die hoofdjes

Soms zijn katten heel slim, bijna te slim. Maar niet elke kat doet die reputatie eer aan: ergens achter de ogen horen hersenen te zitten, maar maar daar merk je bij deze katten niet zoveel van. Ze lijken vooral verward door hun LEGO-tegenhanger. Als ze al kijken, natuurlijk, want onverschilligheid is een kenmerkende eigenschap van veel katten.

Een nieuwe vriend, of toch vijand?

Gelukkig zijn er ook katten die wel oog hebben voor hun nieuwe maatje. Dat kan natuurlijk een kortstondige nieuwsgierigheid zijn. Maar een enkeling kijkt bijna met een vorm van begrip naar de LEGO-set. Twee katten zijn trouwens niet altijd een goede match en in ieder geval één LEGO-kat is al aangevallen door een levend exemplaar.

Niet alleen katten van LEGO

Het zijn trouwens niet alleen kattenliefhebbers die een leuke LEGO-versie van hun favoriete dier in huis kunnen halen. Er zijn ook sets van heel wat andere dieren, zoals vogels, maar ook bosdieren en zelfs dieren die je op ons continent niet zo snel tegen het lijf zal lopen. Hondeliefhebbers hebben gek genoeg niet zoveel om uit te kiezen, maar wie weet wat voor sets er in de toekomst nog komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties