Nieuwe Apple producten - Al het Apple nieuws van afgelopen week

Article
donderdag, 23 maart 2017 om 18:20
xgn google image
Afgelopen week was een drukke week voor Apple. Er werden namelijk veel nieuwe Apple producten aangekondigd. Wij zetten al het belangrijke nieuws voor je op een rijtje.
Niet alleen werden er nieuwe Apple producten onthuld, ook werden bestaande producten verbeterd. Apple is nog steeds een belangrijke speler op de markt. Apple kwam tien jaar geleden met de iPhone waarmee het de markt veroverde en heeft die positie sindsdien niet meer afgestaan.
Met de aankondigingen van nieuwe Apple producten kwam er ineens zoveel nieuws tegelijk dat het wellicht voor sommigen niet altijd goed te volgen was. Daarom zetten wij al het Apple nieuws van afgelopen week op een rijtje.

Nieuw model iPhone 7

Als eerste van de nieuwe Apple producten, onthulde Apple een special edition van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De nieuwe, rode versie van de iPhone 7 genaamd RED komt met 128 GB of 256 GB geheugen. Het product is ter ere van de tienjarige samenwerking tussen Apple en RED.
Vanaf vrijdag 24 maart is de Red Special edition iPhone 7 te verkrijgen. De prijs van de iPhone 7 versie begint vanaf 879 euro. Wil je de iPhone 7 Plus versie, dan ben je 1019 euro kwijt. Iedere aankoop helpt het Wereldfonds bij de ondersteuning van hiv/aids-projecten.
108166

Nieuwe iPad krijgt 9.7-inch scherm

De nieuwe iPad krijgt een 9.7-inch scherm en heeft een A9 chip. De nieuwe iPad is de opvolger van de iPad Air 2, die niet meer wordt gemaakt. De A9 chip in de nieuwe iPad is zowel zwaarder als sneller dan zijn voorganger in de iPad Air 2.
De nieuwe iPad is 24 maart te verkijgen in Nederland. De prijs is vanaf 409 euro voor een 32GB versie.
Meer informatie over de nieuwe iPad is te lezen in dit artikel
108168

iPhone SE krijgt verdubbeling geheugen

Apple heeft onthuld dat de iPhone SE snel met 32GB en 128GB gaat worden verkocht. Tot nu toe waren er alleen 16GB en 64GB versies van de iPhone SE te verkrijgen. Deze verdwijnen zodat het instapmodel van de iPhone SE de 32GB serie wordt.
De nieuwe versies van de iPhone SE is een van de nieuwe Apple producten die op 24 maart in de winkels komt te liggen. De 32GB variant kost evenveel als de 16GB versie die voorheen te verkrijgen was. De 128GB versie gaat 599 euro kosten.
In onze review van de iPhone SEO valt te lezen wat wij van de telefoon vinden.
108174

Apple onthult nieuwe video app

Naast alle nieuwe Apple producten van hardware, onthulde Apple afgelopen week ook een eigengemaakte app. De app heet Clips. Met Clips kunnen video's, plaatjes en muziek gemakkelijk samen worden gevoegd en gedeeld met iMessager en andere sociale media.
Begin april kunnen gebruikers met een IOS apparaat draaiende op IOS 10.3 met Clips aan de slag.
108176

iPad mini 4 128GB versie krijgt prijsverlaging

De iPad mini 4 128GB versie krijgt een prijsverlaging. De 32GB versie gaat namelijk uit de productie. De 128GB versie kost vanaf nu hetzelfde als de 32GB versie kostte, namelijk 489 euro.
Verder werd bekend dat de iPad Mini 2 uit de productie is gehaald. De tablet werd in november 2013 gelanceerd. Dit maakt de iPad mini 4 nu de goedkoopste iPad mini op de markt.
Eerder maakten wij een lijst van beste Apple producten