Deze next-gen games kan je nu goedkoop scoren!

  Over een maand tijd komen dan eindelijk de next-gen consoles eraan. Een PS5 en Xbox Series X zijn alleen niet goedkoop en je houdt mogelijk niet veel over voor de nieuwste titels. Gelukkig kan je nu al goedkoop een aantal next-gen games in huis halen!

  Control Ultimate Edition

  Als het aankomt op vernieuwing in het shooter genre, dan is Remedy Entertainment de juiste ontwikkelaar voor de taak. Eerst kwam de Finse ontwikkelaar met de twee geweldige Max Payne games, dat werd opgevolgd door unieke games als Alan Wake en met Control heeft de studio opnieuw goud te pakken.

  In Control stap je in de schoenen van Jesse Faden en krijg je te maken met veel bovenatuurlijke situaties. Faden is namelijk de nieuwe Director van de Federal Bureau of Control, een geheime organisatie die onderzoek doet naar paranormale fenomenen. Op haar eerste werkdag komt ze er alleen achter dat alle agenten in het hoofdkwartier van de FBC zijn overgenomen door een vijandige entiteit genaamd The Hiss. Met haar eigen paranormale gaven moet Faden zien te overleven, achterhalen wat er in godsnaam aan de hand is en The Hiss verslaan.

  In de Ultimate Edition van Control krijg je niet alleen de game, maar ook de twee uitbreidingen die ervoor zijn uitgekomen en de nieuwe end game mode The Expeditions. Control Ultimate Edition heeft een gratis upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

  Borderlands 3

  Als er één serie is in het looter shooter genre dat populair is, dan is het wel Borderlands. Het tweede deel wist jarenlang enorm veel spelers te vermaken. Gelukkig maar, want er moest lang worden gewacht op het derde deel. Vorig jaar was het dan eindelijk zover, met de release van Borderlands 3.

  Sindsdien zijn er meerdere DLC pakketten voor de game uitgekomen, met nieuwe gebieden, verhalen en de terugkeer van geliefde personages - denk bijvoorbeeld aan Krieg, de speelbare Psycho uit Borderlands 2. Binnenkort kunnen we op een nieuwe manier van de game genieten, met de release van de PS5 en Xbox Series X versie. Heb je Borderlands 3 al op de current gen consoles, dan kan je profiteren van een gratis upgrade. Koop de game dus nu goedkoop voor de PlayStation 4 of Xbox One, zodat je volgende maand voor een prikkie met de next-gen versie aan de slag kan.

  For Honor

  Het leek erop of alle titels met een gratis next-gen upgrade al aangekondigd waren, maar vorige week kwam ineens Ubisoft met nog wat nieuws. De Franse uitgever heeft namelijk bekendgemaakt dat ook For Honor een PS5 en Xbox Series X versie krijgt en dat huidige eigenaren gratis kunnen upgraden.

  For Honor zal de next-gen versie meteen krijgen bij lancering van de consoles, waarbij natuurlijk de grootste verandering de grafische kwaliteit is. In december komt daar bovendien de mogelijkheid bij om For Honor in 60 fps te spelen. Een flinke upgrade voor een game waarbij reactiesnelheid erg belangrijk is! Weet je al of je voor de Knight, Samurai of Vikings gaat vechten?

  The Witcher 3: The Wild Hunt

  Naast de lancering van de next-gen consoles kijken ook veel gamers uit naar de release van Cyberpunk 2077 in november. De RPG shooter is namelijk de volgende game van de veel geprezen studio CD Projekt RED, eerder verantwoordelijk voor het meesterwerk genaamd The Witcher 3: The Wild Hunt.

  Als je de game nog niet hebt gespeeld, dan moet je dat zeker doen, maar misschien is het beter om er even mee te wachten. The Witcher 3 zal namelijk een upgrade krijgen naar de PS5 en Xbox Series X. Wil je de prachtige, maar duistere wereld en de ijzersterke DLC verkennen in al haar pracht en glorie, dan kan je dat het beste doen om de next-gen consoles. Maar je kan de game nu natuurlijk wel al kopen, om te profiteren van de gratis upgrade!

  The Elder Scrolls Online

  Na de zoveelste heruitgave van The Elder Scrolls V: Skyrim snakken liefhebbers van de franchise naar een nieuw deel. Het lijkt er alleen op dat het nog een tijd zal duren voordat The Elder Scrolls 6 in de winkelschappen ligt. Gelukkig is er The Elder Scrolls Online om het gat op te vangen.

  In de MMO kan je namelijk de complete wereld van Tamriel verkennen en zelfs op plekken komen waar de singleplayer Elder Scrolls games al lang niet meer zijn geweest. Denk bijvoorbeeld aan het thuis van van de High Elves, Summerset Isles, of de droge provincie van Elsmeyr, waar de Khajiit vandaan komen. Ontwikkelaar Zenimax Online Studios heeft bovendien bekendgemaakt dat ESO een gratis upgrade gaat krijgen naar de PS5 en Xbox Series X, waardoor we het continent mooier dan ooit tevoren kunnen verkennen. Nu moet je alleen nog de lastige keuze maken met welke klasse en welk ras je dat precies gaat doen...

  Rainbow Six Siege

  Vandaag de dag zijn er veel spelers actief in de scene van competitive shooters. Maak je alleen de overstap naar de next-gen consoles, dan zijn er alleen niet veel titels in het genre die je dag één kan spelen. Gelukkig heeft Ubisoft bekendgemaakt dat ook Rainbow Six Siege een PS5 en Xbox Series X versie gaat krijgen, inclusief een gratis upgrade voor huidige eigenaren.

  De nieuwe versie krijgt bovendien een aantal features waarbij spelers waarschijnlijk van gaan watertanden. Zoals verwacht komt er namelijk ondersteuning voor 4K, maar ook een framerate van 120 frames per seconde! Daarnaast kan iedereen gewoon met elkaar blijven spelen, want de next-gen versie van Rainbow Six Siege zal cross-gen multiplayer support krijgen. Zo hoeven clans en vriendengroepen niet bang te zijn dat ze in tweeën worden verscheurd. Die liefde voor de community zien wij graag!

  Control Ultimate Edition

  Verkijgbaar vanaf 27 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.