For Honor krijgt gratis PS5 en Xbox Series X upgrade met 60 fps support

  Met de komst van de PS5 en Xbox Series X en S maken veel uitgevers en ontwikkelaars zich op voor de overgang. Ubisoft is bezig om veel van haar titels naar next-gen te brengen, waaronder nu ook een gratis upgrade voor For Honor. Die upgrade komt onder andere met ondersteuning voor 60 fps!

  De lancering van For Honor in 2017 verliep niet heel erg soepel. De unieke fighting game had te maken met technische problemen, maar ook de balans tussen de verschillende facties en klassen was niet sterk. Sindsdien is Ubisoft hard aan het werk geweest om er een succes van te maken, wat niet onopgemerkt is gebleven door de fans. Na een grote terugval zijn er veel spelers teruggekomen en kent For Honor sindsdien een vrij grote en loyale fanbase.

  Die fanbase wordt bovendien niet achtergelaten op de huidige generatie consoles. Ubisoft heeft namelijk bekendgemaakt dat For Honor een gratis upgrade naar de PS5 en Xbox Series X en S zal krijgen - mits je binnen dezelfde familie consoles blijft. Al je voortgang die je hebt geboekt zal je bovendien blijven houden, zoals alle aankopen die je hebt gedaan en de spullen in je inventory.

  Wat verandert de next-gen versie van For Honor?

  For Honor op de PS5 en Xbox Series X en S zal natuurlijk meerdere grafische verbeteringen met zich meebrengen. Zo zullen spelers kunnen genieten van betere texture filtering, resolutie van shaduwen, waterreflecties en de afstand waarop details worden getoond. De PS5 en Xbox Series X krijgen daarnaast ondersteuning voor 4K en de Xbox Series S zal draaien op 1080p.

  Vanaf de lancering op de next-gen consoles zal je nog even moeten spelen op 30 fps, maar dat zal niet lang duren. De Year 4 Season 4 update zal begin december namelijk naast de nieuwe content ook 60 fps ondersteuning introduceren voor de volgende generatie consoles. Geen overbodige luxe in For Honor, waarbij reactiesnelheid een belangrijk element is voor de gameplay.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.