Netflix serie The One: wat maakt het zo populair?

Article
zondag, 21 maart 2021 om 15:00
screenshot youtubef1615989881
De Netflix serie The One stijgt met de dag in populariteit. Het staat in de top 10 trending balk van Netflix en op Google wordt alles wat te maken heeft met de serie opgezocht. Waar gaat de serie over en, belangrijker, wat maakt deze serie zo populair?

Het verhaal

The One is een sciencefiction serie en speelt af vijf minuten in de toekomst, waar een DNA-test jouw perfecte levenspartner kan vinden. Zo kun je, door een simpel plukje van jouw eigen haar af te geven, de liefde van je leven vinden. Toch valt uiteindelijk deze theorie flink tegen. Want dit nieuwe experiment bevat alles behalve liefde.
Zo krijgen de vijf vrijgezellen die via de DNA tests met een ander gekoppeld worden, te maken met leugens, conflicten en alles wat een perfecte levenspartner niet heeft. The One is sinds 12 maart uitgekomen en heeft 8 afleveringen van ongeveer 40 minuten.
Bekijk hieronder de trailer van Netflix-serie The One:

Cast en karakters

De CEO en co-oprichter van het DNA-project (MatchDNA) heet Rebecca en wordt gespeeld door actrice Hannah Ware. Iedereen om haar heen juicht voor haar succes met het nieuwe matchmaking-project, maar hier komt uiteindelijk grote verandering in.
Naast de doorbraak van Rebecca, was er nog iemand anders die meegeholpen had aan het wetenschappelijk project. Dit was James. Hij was, samen met Rebecca, de mede-oprichter van MatchDNA. Maar opeens verdween hij van dit grote project en zelfs Rebecca weet niet waarom. James wordt gespeeld door Dimitri Leonidas.
Verdere karakters zijn Hannah, gespeeld door Lois Chimimba. Mark, Hannahs man, wordt gespeeld door Eric Kofi-Abrefa. Zij zijn samen een stel, totdat Hannah bang is dat Erik haar verlaat door een offer van zijn eventuele soulmate, die MatchDNA aan hem voorstelt.
De detective in dit verhaal genaamd Kate wordt gespeeld door Zoe Tapper. Zij inspecteert MatchDNA, niet wetende waar dit naartoe leidt. Andere karakters zijn Ben, gespeeld door Amir El-Masry. Megan, gespeeld door Pallavi Sharda. Nick, gespeeld door Gregg Chillin en Ethan, gespeeld door Wilf Scolding.
the one 4f1615990593

Populariteit van Netflix serie The One

Op dit moment staat The One hoog op de trending pagina op Netflix. Tevens worden de cast en de serie zelf steeds meer opgezocht op Google. Hoe komt het dat deze Netflix-serie met de dag populairder wordt?
The One draait om de perfecte levenspartner. Veel mensen willen in het echte leven dit ook hebben. In The One kun je beleven hoe het is om jouw perfecte levenspartner te vinden, maar ook wat de gevolgen zijn van zo’n match die je zelf niet maakt. Het brengt spanning, romantiek maar ook fictie wat deze toekomstige wereld eigenlijk een stuk enger maakt. Hierdoor kun je zo’n aparte wereld beleven zonder dat je er zelf in zit en afvraagt of zo’n DNA test ooit in het echte leven ook komt. Doordat de serie erg lijkt op de echte wereld, maakt het de realiteit van de serie een stuk enger en een stuk spannender om naar te kijken.
Tevens is het acteerwerk ook van goede kwaliteit in The One en de trailer van de Netflix-serie brengt je alleen maar tot nieuwsgierigheid. Het geeft niet veel weg, maar wel net genoeg dat je de serie toch gaat beginnen te kijken op Netflix. Of er meerdere seizoenen aankomen is nog niet bekend. Maar aan de populariteit te zien kan een vervolg er best wel aankomen!
Ben jij van plan The One te gaan bekijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties