Netflix opzeggen? Zo kan je gemakkelijk opzeggen!

Article
zondag, 01 mei 2022 om 9:00
netflix1f1623844084
Netflix is duur geworden. Die klacht hoor je de laatste jaren steeds meer doordat de streamingdienst constant haar prijzen verhoogd, terwijl de dienst constant films en series verliest. Netflix opzeggen is dan ook geen gekke gedachte en als je dat wil doen, helpen we je een handje met deze handige gids.
Netflix is lang niet meer de streamingdienst waar je verplicht een abonnement op moet hebben als je van veel films en series wil genieten. Inmiddels zijn er tal streamingdiensten die de concurrentie met Netflix aangaan. Voor het eerst in de geschiedenis van Netflix daalt het aantal betalende abonnees en het is logisch als je zelf ook twijfelt om de dienst te houden.
Door de dalende cijfers lijkt Netflix de komende maanden veel veranderingen te plannen die de dienst mogelijk nog minder aantrekkelijk maakt. Zo wordt er gesproken over het moeilijk maken van het delen van je account, nieuwe abonnementsvormen met reclame en werd een groot deel van de animatie kant van Netflix al stopgezet. Qua populaire series van Netflix zelf neemt het aanbod ook nog eens af, terwijl andere diensten juist steeds meer op stoom komen.
netflix 5432181 1280f1650986205

Netflix opzeggen doe je zo

Als je Netflix wil opzeggen, snappen we dat uiteraard goed. Het proces om dit te doen, is gelukkig niet heel ingewikkeld. Hieronder hebben we de stappen die je moet nemen gemakkelijk voor je op een rijtje gezet.
  1. Ga naar de website van Netflix
  2. Ga naar de instellingen via je profiel
  3. Zoek naar de knop “Lidmaatschap opzeggen” onder het kopje “Lidmaatschap & Facturering”
  4. Druk op de knop om je abonnement op te zeggen
Nu je weet hoe je Netflix op moet zeggen, is het aan jezelf om te bepalen of je de dienst nog wil houden of niet. Laat ons in de reacties weten of je Netflix opzegt of behoudt.

Populair Nieuws