Nacon E3 2019 line-up - accessoires voor iedere gamer

  Tijdens de E3 2019 was er volop aandacht voor de nieuwste games en consoles. Los van games was er ook tijd om naar wat aan gaming accessoires te kijken. Zo bekeken wij bijvoorbeeld de Nacon E3 2019 line-up met nieuwe accessoires.

  4. MM-500ES eSport Gaming Mouse Mat

  Als gamer ben je altijd op zoek naar de beste uitrusting voor een zo goed mogelijke game ervaring. Een muismat is daarbij niet allerminst belangrijk. Maar wat doe je als je voor de een game beter speelt met links dan met rechts? In plaats van het constant verslepen van de muismat kun je beter een muismat nemen die aan allebei de kanten van je toetsenbord een ruimte voor je muis heeft.

  De Nacon eSport Gaming Mouse Mat heeft dit. De muismat is voorzien van een ruimte rondom je toetsenbord van maar liefst twee keer 450 x 320 millimeter. Hierdoor maakt het niet zoveel uit aan welke kant je muis ligt en hoe lang je muisbewegingen zijn. De muismat is gemaakt van fijn gewoven nylon aan de bovenkant voor soepele muisbewegingen en aan de onderkant een rubberen laagje zodat de muismat niet gaat schuiven.

  De muismat kost bij de release ongeveer 35 euro.

  3. CL-750OM Compact Gaming Keyboard

  De muismat is belangrijk voor pc gamers, maar het toetsenbord is nog veel belangrijker. Ook hier weer is het comfort bij Nacon op nummer één gezet. Het CL-750OM toetsenbord is namelijk voorzien van verlichte toetsen (16.8 miljoen kleuren) die ‘ghosting’ voorkomen. Daarnaast is het numerieke toetsenbord weggelaten, gezien gamers deze tijdens het spelen nagenoeg niet gebruiken. De overige toetsen zijn allemaal mechanische switches, die snel reageren en vooral niet snel slijten.

  Het unieke element in dit toetsenbord is te vinden in de spatie. Dit is namelijk niet één knop, maar twee. De balk is letterlijk in twee stukken verdeeld, zodat deze minder snel slijt, maar ook makkelijk in te drukken is. Het stuk waarop je polsen rusten is verder in twee stukken uiteen te schuiven wat het comfort alleen maar ten goede komt. Met een los te koppelen kabel is het toetsenbord ook nog eens makkelijk te vervoeren.

  Voor ongeveer 89 euro is de CL-750OM te koop.

  2. GM-500ES eSport Gaming Mouse

  Als belangrijkste element voor een pc gamer, zeker op het gebied van eSports, komt Nacon met een nieuwe muis. De eSport Gaming Mouse is een muis die voor zowel links- als rechtshandige mensen is door eenvoudig wisselbare knoppen. Je kunt onder een klepje een schakelaar overhalen, waarmee je eenvoudig de muisknoppen omdraait. ontworpen door het gebruik van verwisselbare kapjes.

  Een meegeleverd verwisselbaar (hoog, midden en laag) kapje dat ervoor zorgt dat de muis voor iedereen fijn in het gebruik moet zijn. De muis heeft verder een Avago 3310 sensor met een maximum Dpi van 5000. De OMRON-switches die de muis heeft zorgen ervoor dat de muistoetsen snel en precies reageren.

  1. ST-200Mic Streaming Microphone voor PS4

  Wat betreft streaming is er voor pc-publiek al een heleboel aan microfoons te koop. Voor PlayStation gebruikers is dat aanbod wat minder. Nacon springt hier slim op in door de PlayStation 4 Streaming Microphone uit te brengen. De microfoon heeft een standaard waarop deze rust en wordt geleverd met een schuim tegen de wind of andere geluiden.

  De microfoon zelf is van aluminium gemaakt en heeft een blauw licht, precies passend bij het licht in de cd-lade van de PlayStation 4 zelf. Verder is de microfoon voorzien van een mute-knop. De performance van de microfoon is afgestemd op de wensen van de streamers met een geïntegreerde ADC met 16 bit/ 48Khz. resolutie.

  De ST-200MIC is te koop voor ongeveer 80 euro.

  Nacon E3 2019 line-up – alles voor eSporters

  Nacon heeft naast deze vijf accessoires nog veel meer in zijn lijn. De fabrikant levert vooral veel high-end accessoires afgestemd op eSporters, maar levert daarbij nog veel meer accessoires voor ieder platform. Zo heeft de fabrikant headsets voor Xbox One, PS4 en Nintendo Switch in zijn collectie zitten en is er even geleden een professionele Daija aradestick uitgebracht in samenwerking met een eSporter. Deze beoordeelden wij in de Daija review met een 8.5. Daarnaast heeft Nacon een asymetrische PS4 controller die wij in de Asymmetric PS4 Controller review beoordeelden met een 7.0.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.