10 mooie game statues - Hebbedingetjes voor op je kamer!

  Een Ezio Assassin's Creed beeldje of een Dovahkiin borstbeeld. Je hebt game statues in alle soorten en maten. Maar wat vinden wij mooie game statues? Je leest het in dit artikel!

  Geralt of Rivia Grandmaster Ursine Armor (The Witcher 3)

  Er zijn meerdere statues van Geralt of Rivia, het hoofdpersonage van The Witcher 3, te vinden, maar deze is misschien wel het bruutst. In deze figurine heeft de monsterslachter zijn handgemaakte Ursine Armor aan. Dat is één van de sterkste outfits die je zelf kunt maken in de game.

  Het Geralt of Rivia beeldje is twintig centimeter lang en gemaakt van PVC. Het is voor 40 euro te verkrijgen.

  Vault Boy Bobblehead (Fallout 4)

  De Vault Boy Bobbleheads ken je waarschijnlijk al uit de Fallout games en zijn zelfs fysiek verkrijgbaar. Binnenkort komt er een speciale Vault Boy Bobblehead uit die nóg groter is dan de normale beeldjes.

  De nieuwbakken Vault Boy Bobblehead is 38 centimeter lang en kost 65 euro. Ben je een groot Fallout fan? Dan is dit het beeldje om in huis te halen!

  Apple of Eden (Assassin's Creed Origins)

  Voor de echte Assassin's Creed fans of mensen die de special over het Assassin's Creed Origins verhaal hebben gelezen is de Apple of Eden een bekend voorwerp in de Assassin's Creed franchise. Sterker nog, het hedendaagse verhaal van Assassins Creed draait om de Apple of Eden. Wie die in het bezit heeft, heeft namelijk controle over de mensheid.

  Jij kan die macht figuurlijk voelen met de Apple of Eden replica. Niet dat dit enkel een beeldje is met een diameter van 9,5 centimer, want het voorwerp kan licht geven. Voor 45 euro is die van jou.

  Crash Bandicoot Statue (Crash Bandicoot N. Sane Trilogy)

  Kon Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je vorig jaar wel bekoren? Dan is de bijbehorende statue vast wel wat voor jou! Het beeldje an sich is niet heel bijzonder en heeft dan ook geen extra toeters en bellen, maar is gewoon super vet!

  Het PVC beeldje is 28 centimeter lang en beeldt Crash, het hoofdpersonage van de game, uit. Geïnteresseerd? Bij Nedgame kost het beeldje 60 euro.

  Mysterion Statue (South Park The Fractured But Whole)

  Kenny gaat altijd dood en dat is als hij Mysterion is, zijn superheldenrol in South Park, ook vaak het geval. Gelukkig blijft zijn nalatenschap behouden in de vorm van een statue.

  Het 18,8 centimeter hoge beeldje beschikt over een beweegbaar vraagteken en cape en kost 35 euro. Zorg er alleen niet voor dat hij valt, want dan is Kenny alsnog dood!

  Scott Ryder Statue (Mass Effect Andromeda)

  Scott Ryder was natuurlijk niet zo iconisch als Commander Shepard uit de eerste drie Mass Effect games, maar dit beeldje mag er zeker wezen!

  Met zijn hoogte van 24 centimeter en gewicht van 260 gram is de Scott Ryder statue makkelijk mee te nemen. Dat zie je overigens ook in de prijs terug, want het beeldje kost slechts 25 euro.

  Agent 47 (Hitman)

  Bij dit Hitman beeldje zie je Agent 47 in een pose waarin hij het beste tot zijn recht komt: moordend met twee pistolen in beide handen. Gelukkig maar dat het een beeldje is!

  Met zijn 25 centimeter is het Hitman beeld één centimeter langer dan die van Scott Ryder, maar wel "veel" duurder. Voor 38 euro heb je hem al!

  Venom Snake Statue (Metal Gear Solid 5)

  Een duurder statue deze keer, maar zeker één die wel de moeite waard is. Ben je namelijk een groot fan van de Metal Gear Solid franchise, dan mag dit beeldje van Venom Snake zeker niet ontbreken in je collectie!

  Het aparte aan het beeldje van Venom Snake is, is dat het eigenlijk geen beeld is maar een figurine. Zo zijn de benen en armen te bewegen. Zodoende heb je een echt actiefiguurtje in huis!

  Helaas is het PVC Venom Snake beeldje van 28 centimeter hoog niet makkelijk te verkrijgen. Zo is die bij Nedgame helaas uitverkocht. Mocht je hem per se willen, dan moet je wachten op de volgende levering. Houd die 99 euro dan wel achter de hand, want van alle beeldjes in dit mooie game statues artikel is dit wel de duurste!

  Pagan Min beeldje (Far Cry 4)

  Als er één ding is wat de Far Cry franchise goed kan, is het wel het neerzetten van een brute vijand. In Far Cry 3 zagen we bijvoorbeeld al de krankzinnig Vaas langs komen en in Far Cry 4 hebben te maken met de sadistische, manipulatieve Pagan Min, dictator van Kyrat.

  Hoe vet is het dan wel niet om een heus beeldje van Pagan Min, zittend op zijn stenen troon, te hebben? Wat misschien nog wel voordeliger is, is dat de statue in de Far Cry 4 Kyrat Edition zit. Daar zit niet alleen het beeld in, maar ook de game, een kaart en nog veel meer materieel. Voor 48 euro kan hij in jouw bezit zijn!

  Bayek Statue (Assassin's Creed Origins)

  Het moge inmiddels duidelijk wezen dat Ubisoft wel weet hoe het goede statues en figurines moet maken. De uitgever heeft maar liefst vier beeldjes bij de tien mooie game statues staan. Daar hoort dus ook deze van Bayek, het hoofdpersonage van Assassin's Creed Origins bij.

  We mogen nu dan wel gekozen hebben voor het 32 centimeter hoge beeldje van Bayek, maar eigenlijk kunnen we de statues van vele andere Assassin's Creed personages er ook wel bij vermelden. Denk bijvoorbeeld aan die van Aya, die je een paar maanden geleden kon winnen bij de Reageer en Win, Jacob Frye of dit borstbeeldje van Connor Kenway. Het is allemaal tof!

  Het Bayek beeldje zelf kost 60 euro. Mocht je een andere Assassin's Creed statue willen , zoals het Connor Kenway borstbeeld, dan ben je 40 euro kwijt.

  Wat vind jij mooie game statues?

  Natuurlijk zijn er veel meer beeldjes dan die we in deze special over mooie game statues. Misschien heb jij er wel één thuis staan of wil je er graag één. Welke zijn dat en welke zijn volgens jou mooie game statues? Laat het ons weten in de reacties.

  Meer game merchandise

  Ben je weg van game merchandise? Dan is het misschien ook leuk om eerder op XGN verschenen artikelen over toffe game t-shirts en paraplu's te checken!

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.