Dit zijn de tofste Avengers Infinity War superhelden volgens jullie!

  Vorige week kwam de Avengers Infinity War trailer uit en dat zorgde voor heel veel hype op het inernet. Zo brak de trailer ook het record van meest bekeken trailer in 24 uur en dat laat zien hoe populair de superhelden zijn. Wij vroegen dan ook wie jullie de tofste Avengers Infinity War superhelden vonden, dit is jullie antwoord!

  5. Hulk

  De laatste film met Hulk in de hoofdrol stamt alweer uit 2008 en ook in de nabije toekomst zullen we naar alle waarschijnlijkheid geen film krijgen over dit grote groene beest. Gelukkig kunnen we onze grote vriend wel in de nieuwe Avengers film zien!

  Ondanks dat Hulk dus geen eigen film heeft gehad in de afgelopen jaren, is de superheld bij jullie nog steeds razend populair. Laten we hopen op weer een paar epische momenten waarbij we deze superheld in volle glorie kunnen meemaken!

  Disney/Marvel

  4. Thor

  Met Thor: Ragnarok kregen we een heuse topfilm voorgeschoteld van de superheld! De god van de donder heeft in dit lijstje zijn plekje weten te veroveren en wij snappen, zeker na Thor: Ragnarok, wel waarom!

  Hopelijk krijgen we in Avengers: Infinity War de superkrachten van Thor weer in volle glorie te zien, want zoals je in de trailer kan zien zijn alle krachten uit het universum welkom om de vijanden te verslaan.

  Marvel Studios

  3. Captain America

  Op nummer drie dan: Captain America. Dit is één van de oudste superhelden van Marvel en heeft al een flink aantal vijanden de das om gedaan. Zo ging de Amerikaanse supersoldaat in de Tweede Wereldoorlog regelmatig het gevecht aan met de nazi's.

  In Avengers Infinity War zijn de tegenstanders andere koek, maar met alle ervaring die deze leidende superheldââ heeft opgedaan in het verleden is Captain America, ook volgens jullie, er eentje die het team keihard nodig heeft!

  CTMG, Inc.

  2. Spider-Man

  Peter Benjamin Parker wordt op een dag gebeten door een spin en daarmee is een superheld geboren: Spider-Man. De superheld beschermt met zijn alis de stad New York, maar zal in de nieuwe Avengers een aantal nieuwe plekken ontdekken.

  Voor deze superheld was het niet de vraag of hij in het lijstje zou staan van tofste Avengers Infinity War superhelden, maar op welke plek. Plek twee dus voor de spinneman, die in 2017 ook zijn eigen film kreeg. Wij zijn benieuwd naar wat Spider-Man kan brengen in Avengers!

  MVLFFLLC. TM &2012 Marvel

  1. Iron Man

  De superheld die overduidelijk de meeste stemmen kreeg van jullie was Iron Man. De door Robert Downey Jr vertolkte superheld heeft een aantal fantastische films achter zijn naam staan en de rijke Tony Stark zal zijn bankpas even een paar dagen moeten laten afkoelen aan het einde van de nieuwe Avengers film.

  Want het pak van Iron Man heeft geen oneindige levensduur en met de grote villains die we in de trailer gezien hebben zal Stark een aantal reservepakken moeten inslaan!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.