Maffe Merchandise: Je favoriete game- en filmpersonages als eend

Article
donderdag, 02 mei 2024 om 16:00
Liefhebbers van films, series en games komen ongetwijfeld een keer een personage tegen dat ze helemaal geweldig vinden. Misschien laat je je dan verleiden tot de aanschaf van een poster, een actiefiguur of zelfs een Funko Pop! Maar een badeendje dat eruit ziet als je favoriete personage? Dat rekenen we als Maffe Merchandise.
Sommige mensen willen het liefst niets doen in bad, terwijl anderen zich gaan vervelen. Je kunt dan natuurlijk veel plezier halen uit het sop, of je kunt iets meenemen om een beetje mee te spelen. Het badeendje is wat dat betreft natuurlijk een klassieker.
Maar wat als je het klassieke badeendje een beetje saai vindt? Dan kun je een kopen in een wat minder klassieke kleur. Of je kunt in bad met Kratos uit God of War.

Je favoriete personages als badeendje

Want ja er zijn badeendjes, van het merk Tubbz, gebaseerd op allerlei bekende pop culture personages. Die lopen behoorlijk uiteen. Ze zijn er bijvoorbeeld van Fallout, Horizon Forbidden West, God of War en Crash Bandicoot. Maar ook films en series als Friends, Jurassic Park, The Lord of the Rings en Star Trek zijn vertegenwoordigd.
De eendjes zijn er in allerlei maten, van redelijk normaal badeend-formaat, tot bijna 10 cm hoog. Als je het idee van een cosplayend eendje geweldig vindt, maar geen bad hebt, zijn er ook knuffels in de vorm van een badeend. Je moet er maar opkomen.

Met wie ga jij in bad?

We hebben allemaal onze favoriete personages. Soms zou je willen dat je wat tijd met een fictief persoon kon doorbrengen. Dat kan dus in zekere zin met de Tubbz badeendjes, al is het niet op de manier die je misschien voor ogen had. Een aantal mensen zat misschien juist wel te wachten op een bad met Jean-Luc Picard of Wonder Woman, die weten zelf wel wie ze zijn. Maar dat dat personage voor de gelegenheid een eend zou zijn zag je vast niet aankomen.
Er is een vrij lange lijst van personages die is omgetoverd tot een Tubbz badeendje. Naast mensen zijn bijvoorbeeld ook de T-Rex uit Jurassic Park en de Stay Puft marshmellow-man uit Ghostbusters in een eend veranderd. Je kunt zelfs in bad met de haai uit Jaws, iets wat op papier niet als een wijs besluit overkomt. Ga jij op zoek naar eendenversies van je favoriete personages, of is deze merchandise jou te maf?

Populair Nieuws