Win nu Kung Fu Panda 4 bioscoopkaartjes en goodies

Article
vrijdag, 15 maart 2024 om 16:00
kung fu panda 4 ov st 8 jpg sd high 2023 dreamworks animation all rights reserved 1f1710512448
Ben je een groot fan van de panda met de nodige martial arts skills? Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week maak je kans op bioscoopkaartjes en goodies voor Kung Fu Panda 4!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Sleeping Dogs weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Sleeping Dogs zijn geworden... hernieuw, JustB en Lauraaa!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Kung Fu Panda 4

Sinds het nieuwe millenium zijn er een aantal animatiefranchises erg groot geworden. Eén die letterlijk en figuurlijk groot is geworden is Kung Fu Panda, want de martial arts-reeks met de bolle pandabeer in de hoofdrol is alweer toe aan de vierde film.
In Kung Fu Panda 4 kruipt Jack Black weer in de huid van Po. Na het vechten tegen gevaarlijke schurken staat hem in de nieuwe film een heel ander avontuur te wachten Po is namelijk verkozen om de nieuwe spiritueel leider te worden van de Vredesvallei. Daar heeft de pandabeer alleen weinig kaas van gegeten en er wacht hem bovendien meteen een grote uitdaging. Hij moet namelijk een nieuwe Drakenkrijger vinden om zijn oude positie in te nemen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, duikt er ook nog eens een nieuwe schurk op (ingesproken door Viola Davis) die de rust in de Vredesvallei dreigt te verstoren.
Wil jij de nieuwe Kung Fu Panda in de bioscoop beleven samen met een familielid of vriend? Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win maak je nu kans op 3 pakketten van Kung Fu Panda 4! In elk pakket zitten twee bioscoopkaartjes voor de film, een magneet en een pencil van de film.
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
kung fu panda 4 ov ps 1 jpg sd high 2023 dreamworks animation all rights reserved 1f1710512683

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).