Liefhebber van retro games? Nedgame heeft alles wat je nodig hebt!

Article
vrijdag, 31 maart 2023 om 13:00
Speel je liever op een retro console in plaats van op de PlayStation 5 of Xbox Series X? Dan kan je bij Nedgame terecht voor een enorm aanbod aan retro games en consoles!
In de gamewereld zijn er enorm veel iconische figuren. Denk bijvoorbeeld aan karakters als Mario, Sonic of de heldhaftige Link. Veel legendarische gamefiguren zijn al decennia oud en vinden hun oorsprong op verschillende retro systemen.
Die consoles liggen niet bij iedereen stof te happen ergens op zolder. Sterker nog, retro gaming is populairder dan ooit. Veel gamers kunnen vandaag de dag nog steeds genieten van klassiekers van weleer. Er is dan ook een goede reden waarom uitgevers weer komen met kleine versies van retro consoles - met een beperkt aantal games erop - en heruitgaven van oude titels.
Veel liefhebbers zweren alleen bij de echte retro consoles en een good old CRT-televisie. Soms gaat er simpelweg niks boven de echte klassieke ervaring.

Een grote verzameling aan retro games

Natuurlijk is het niet zo makkelijk om retro games te vinden als nieuwe games. De spellen worden immers niet massaal naar retailers gestuurd vanuit distributiecentra. Gelukkig is er wel een makkelijke manier om een groot aanbod aan retro games te vinden in Nederland, zodat dat je daarvoor geen obscure sites of Markplaats hoeft af te struinen.
Nedgame heeft namelijk een grote verzameling aan retro games in de collectie, die je eenvoudig kan bestellen via de website of kan vinden in de winkels. Het gaat daarbij niet alleen om games van alleen de populairste retro consoles, zoals de Nintendo 64 en SNES. Bij Nedgame kan je terecht voor titels op onder andere de Dreamcast, SEGA Saturn, PlayStation 1, Evercade, Xbox, Neo Geo en nog veel meer!
playstation 1 memory card slotf1680101523

Alles wat je nodig hebt voor retro gaming

Een groot aanbod aan retro games is handig als je al één van de klassieke consoles in huis hebt, maar je hebt er natuurlijk niks aan zonder systeem. Gelukkig lost Nedgame ook dat probleem voor je op. Bij de Nederlandse webshop kan je namelijk meerdere retro consoles op voorraad vinden. Zo kan je bijvoorbeeld direct een Nintendo NES of de originele Game Boy aanschaffen. Het voordeel is bovendien dat je waar voor je geld krijgt en Nedgame garantie biedt. Dat is een echte meerwaarde.
Nedgame heeft daarnaast ook alle andere benodigdheden om te genieten van retro games. Het is namelijk met alle moderne aansluitingen niet zo makkelijk om een klassiek systeem aan te sluiten op je televisie. Maar met een converter kan je wel gewoon een HDMI-kabel in de console stoppen en wordt het signaal ook nog eens omgezet naar HD.
Andere accessoires die je kan scoren bij Nedgame zijn onder andere klassieke controllers, memory cards, power adapters en unieke ‘controllers’ voor games - zoals de iconische NES Zapper. Kortom, alles wat je nodig hebt om te genieten van retro games kan je vinden bij Nedgame!