Update - Nieuwe Nintendo NES Classic Mini release op komst

  Mocht jij in 2016 niet aan je retro trekken zijn gekomen, dan is er een nieuwe kans om aan de slag te gaan al die ouderwetse NES games. Nintendo zal dit jaar nog met een nieuwe NES Classic Mini release komen.

  Vanaf 29 juni komt de heruitgave van de NES Classic Mini uit. Mocht je de vorige keer niet je slag hebben geslagen omdat de productie gestopt was, dan is dit mogelijk je kans om al die retro-games te ervaren.

  Herproductie voor nieuwe NES Classic Mini release

  Vorig jaar april werd de NES Classic Mini voor het laatst geproduceerd. Daarna werd het apparaat uit productie gehaald en zagen we andere apparaten verschijnen zoals de SNES Classic Mini. Nu is via een Twitterbericht van Nintendo America bekend gemaakt dat we wederom aan de slag kunnen met de eerste mini retro console, oftewel de NES Classic Mini:

  Deze mini editie van de oude NES raakte destijds erg snel uitverkocht en het is nu nog de vraag hoe lang dit apparaat deze keer in voorraad zal blijven. In het verleden werden veel NES Classic Mini's opgekocht om ze door de grote vraag voor hogere bedragen door te verkopen. De kans dat deze keer weer hetzelfde zal gebeuren is aanwezig, maar Nintendo laat weten dat de NES en SNES mini tot einde 2018 zullen worden geproduceerd.

  Een en al nostalgie

  De NES mini brengt 30 NES klassiekers naar je woonkamer. Je kunt hierbij denken aan klassiekers als The Legend of Zelda, Super Mario Bros. en Metroid. In de NES Classic Mini review kreeg het apparaat maar liefst een 8.5 omdat het zoveel verschillende nostalgische games brengt, dat je urenlang zoet bent met ´perfecte emulaties', althans Theo in de review.

  Wil jij de NES Mini Classic in actie zien? Eerder maakten wij een behind the scenes video waarin je jij een duidelijker beeld krijgt wat dit apparaatje van Nintendo nu eigenlijk te bieden heeft.

  Update

  Het is nu ook officieel bevestigd dat de NES Mini Classic ook naar Nederland komt.

  Update 2: Nu te pre orderen

  Je kunt de NES Mini Classic nu ook alvast pre orderen. De kleine console is voor € 69,99 te bestellen bij Bol.com.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.