Op deze manier kijk je gratis de F1 GP van Hongarije!

Article
vrijdag, 29 juli 2022 om 16:09
max verstappen red bull f1 gp groot brittannief1656935396
Wil je dit weekend geen seconde missen van de actie tijdens de F1 GP van Hongarije? Dan kan je de race op deze manier gratis en helemaal live kijken, zonder abonnement op Viaplay of F1 TV Pro!
Dit weekend wordt de laatste Grand Prix in de Formule 1 gereden, voordat het tijd is voor de zomerstop. We zullen dan een maand lang geduld moeten hebben voor we weer kunnen genieten van een race.
Gelukkig lijkt het erop dat we een spannende race gaan krijgen voor de zomerstop. De Grand Prix van Hongarije is normaal een race waar Red Bull Racing zeer goed uit de voeten kan, maar dit jaar liggen de verhouding wat anders. Niet langer is RBR namelijk het team met de beste performance in de bochten, maar juist Ferrari. Dat belooft dus weer een spannende strijd te gaan worden tussen Max Verstappen en Charles Leclerc.
Dat is bovendien niet het enige. Voor zaterdag is namelijk een hoge kans op regen en onweer op het moment dat de kwalificatie staat gepland. In die omstandigheden is Verstappen vaak het beste, waardoor hij mogelijk ineens de beste papieren heeft om zijn RB18 op pole position te zetten. Dat zou de GP van Hongarije al helemaal spannend maken.
Ondertussen is het ook zaak voor Ferrari om veel punten te scoren en voornamelijk om niet meer een berg aan punten verliezen. Vorig weekend maakte Leclerc immers een grote fout, waardoor hij zijn Ferrari in de muur parkeerde. Het gat waarmee Verstappen leidt is daardoor nu gegroeid naar 63 punten en het team uit Maranello moet zelfs oppassen dat het niet door Mercedes wordt ingehaald in het kampioenschap!
si202206120288 newsf1655370323

Gratis de F1 GP van Hongarije kijken

Het lijkt er dus weer op dat de Grand Prix op zondag een race wordt die je niet wil missen. Als je alleen live de Formule 1 wil volgen in Nederland, dan heb je een betaald abonnement voor Viaplay of F1 TV Pro nodig. Maar gelukkig is er ook een manier waarop je gratis naar de F1-race kan kijken.
De rechten voor de Formule 1 zijn namelijk verschillend voor elk land, omdat de rechten aan de hoogste bieder worden verkocht door de FOM (Formula One Management). Daardoor kon Viaplay de rechten overnemen van Ziggo vorig jaar. In Groot-Brittannië moeten F1-fans helemaal de hoofdprijs betalen, terwijl in andere landen de sport gewoon te bekijken is via de publieke televisie.
Ook in Oostenrijk is de Formule 1 gratis te volgen via ServusTV op de buis of op de website. Helaas kunnen we vanuit Nederland niet zomaar de stream op de site bekijken vanwege geo-blocking. Er is alleen een manier om over dat obstakel heen te komen: een VPN.
Met een VPN krijg je toegang tot servers over de hele wereld. Wanneer je vervolgens een website bezoekt, denkt de site dat je dat doet vanuit het land waarin de server in kwestie staat. Selecteer je dus een Oostenrijkse server met je VPN, dan kan je gewoon gratis naar de Formule 1 kijken. En als je ook wil genieten van Nederlands commentaar, dan kan je daar de Grand Prix Radio app voor gebruiken met het commentaar van Olav Mol.

Populair Nieuws

Laatste Reacties