Check hier live de State of Play met Horizon Forbidden West!

News
donderdag, 27 mei 2021 om 17:30
sony state of playf1596792451
Het is weer tijd voor een nieuwe State of Play, waar we deze keer Horizon Forbidden West te zien gaan krijgen. Kijk hier live mee met Luuc, Bram en Roland om hun live reacties te zien bij de voorstelling.
Sony komt weer met een nieuwe State of Play waarin we beelden mogen verwachten van Horizon Forbidden West. Naar alle waarschijnlijkheid krijgen we gameplay van de nieuwe game van Guerilla Games te zien en hopelijk krijgen we ook een releasedatum voor de langverwachte game. Als we alle geruchten mogen geloven zou de game al in oktober kunnen verschijnen voor de PS5, wellicht krijgen we daar vanavond meer duidelijkheid over in de nieuwe State of Play van Sony.
Vanaf 22:45 zitten Luuc, Roland en Bram in ieder geval live klaar op Twitch om samen met jullie te kijken naar de State of Play waarin we Horizon Forbidden West te zien gaan krijgen. Schuif dus gezellig aan en klets met ons over alle verwachtingen die jullie hebben voor de game. Het belooft ongetwijfeld een spektakel te worden als we kijken naar hoeveel mensen uitkijken naar deze nieuwe exclusive voor de PS5.

Horizon Forbidden West bij State of Play

Eerder deze week werd natuurlijk al aangekondigd dat we Horizon Forbidden West gingen zien bij de nieuwe State of Play. De verwachtingen waren per direct hooggespannen over wat we mogelijkerwijs te zien krijgen van de nieuwe game voor de PS5. Of onze stoutste dromen waar worden gaan we vanavond zien en dus zouden we het heel gezellig vinden als jullie allemaal aanschuiven bij ons om live mee te praten over de game!
Vanaf 18.00 uur gaat op YouTube alvast de speciale pre-show van Sony live. Hieronder kun je via YouTube alvast de show checken!

Populair Nieuws