iPhone 2019 geruchten - Weer een technologische stap vooruit?

  iPhone XS 2, iPhone 11 of iPhone XI. We weten nog niet hoe de nieuwe smartphones van Apple gaan heten, maar er wordt genoeg informatie naar buiten gebracht door derde partijen. Dit zijn de beste iPhone 2019 geruchten tot nu toe!

  Apple heeft officieel nog niets naar buiten gebracht over de nieuwe iPhones die in 2019 uit gaan komen. Wel kunnen we op basis van de afgelopen jaren concluderen dat er ook dit jaar weer een nieuwe generatie iPhones voorgeschoteld worden. Apple stond bekend als vooruitstrevend en innovatief. Gaan we dat ook dit jaar terug zien bij de nieuwe iPhone? Dit zijn in ieder geval de beste iPhone 2019 geruchten tot nu toe.

  Kleinere notch

  Als er een ding is waar iedere smartphone-liefhebber over valt is het wel de notch. Deze vervloekte inkeping aan de bovenkant van de meeste huidige smartphone moet zo klein mogelijk zijn. Eigenlijk moet hij zelfs helemaal weg, maar waar gaat de front-camera dan heen? Een notch-loze iPhone lijkt nog niet aan de orde, maar de notch moet zeker een stuk kleiner kunnen.

  Wanneer je de notch van de iPhone XS Max vergelijkt met die van, we noem maar eens wat, de OnePlus 6T, OPPO RX17 Pro en Motorola G7 Plus valt er meteen iets op. Deze Android-smartphones zijn minimaal twee keer goedkoper, maar de notch van de nieuwste iPhone is in verhouding gigantisch. De geruchten gaan dat Apple bezig is met een kleinere notch. Laten we het hopen!

  Nog meer camera’s

  Een van de meest belangrijke functies op je smartphone blijft toch de camera. Tegenwoordig heb je geen dure spiegelreflexcamera meer nodig, want je smartphone maakt puike plaatjes die je zo in een fotoalbum kunt stoppen. De meeste nieuwere smartphones hebben een dual camera systeem, waarmee de voorgrond van de achtergrond wordt gescheiden voor een zogenaamd bokeh-effect.

  De geruchten gaan dat de iPhone 2019 zelfs meer dan een dual camera systeem gaat krijgen. De nieuwe smartphones van Apple zouden één front camera en drie camera’s aan de achterkant krijgen. Een van die drie camera’s zou bedoeld zijn voor AR en het meten van objecten in 3D.

  Ultrasnel opladen door USB-C

  Het is half vier ‘s middags en je zit in de trein naar huis, maar je smartphone is al weer bijna leeg. Erg vervelend uiteraard, maar daar zou bij de volgende generatie iPhones verandering in moeten komen. Ten eerste zouden de nieuwe smartphones van Apple gebruik maken van een USB-C aansluiting, waardoor er veel sneller kan worden opgeladen. Er zijn al flink wat Android-toestellen die gebruik maken van deze technologie.

  Daarnaast moet de batterij van de nieuwe iPhones weer een flinke boost krijgen. Na verloop van tijd is de batterij namelijk aan vervanging toe, maar een langere batterijduur kan nooit kwaad. Het minimale wat we verwachten is toch een batterij die het minimaal één dag volhoudt. Ook wanneer dit niet het geval is, zou je de smartphone met behulp van de USB-C kabel weer binnen een half uur op kunnen laden.

  Geen 3D-touch meer

  Omdat de iPhone geen uitbreidbare opslag heeft, moet je wel eens een app verwijderen. Tegenwoordig is dat nogal lastig, want wanneer je te hard drukt zul je de app niet kunnen verwijderen, maar gelukkig kan je de app dan wel delen. Heel vervelend, helemaal wanneer je in op een hobbelige weg rijdt. Dan is er al helemaal geen beginnen aan.

  Apple lijkt dit probleem nu ook eindelijk te erkennen, want de geruchten voor de iPhone 2019 zijn dat de smartphonegigant vaarwel zegt tegen 3D-touch. Het zou niet goed in de smaak vallen bij de meeste gebruikers en daarom geen toegevoegde waarde hebben. Het kan in sommige gevallen heel handig zijn, maar over het algemeen zorgt het alleen maar voor veel frustratie.

  OLED of LCD scherm?

  Er gaan ook genoeg geruchten rond over het scherm van de iPhone 2019. Het nadeel van deze geruchten is dat ze alle kanten opgaan. Zo zouden alle iPhones die vanaf nu worden uitgebracht een OLED scherm hebben met een hogere pixeldichtheid. In andere geruchten wordt juist weer aangegeven dat er weer een ‘budget iPhone’ uit zou komen met een LCD scherm. Het artikel over de verschillen tussen de iPhone XR en iPhone XS geven de twee verschillende schermen weer.

  Wij hopen eigenlijk wel dat we een OLED-scherm krijgen, wanneer je ruim 800 euro voor een smartphone betaalt. We zullen simpelweg moeten wachten op de officiële aankondiging van Apple. Ook kunnen we betere en meer geloofwaardige geruchten verwachten tegen de release van de iPhone 2019 aan. Voor nu is het speculeren, maar dat wil niet zeggen dat de geruchten niet zouden kunnen kloppen.

  iPhone 2019 geruchten - Dit is wat we tot nu toe weten

  Er zullen in het komende jaar vast en zeker meer geruchten naar buiten komen over de nieuwe iPhone 2019. Denken jullie dat Apple weer met innovatieve features gaat komen of houden jullie het toch bij Android? Laat het ons weten in de comments hieronder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.