In welke serie/film fantasiewereld zouden jullie willen leven? [poll]

Article
donderdag, 05 april 2018 om 15:13
in welke serie film fantasiewereld zouden jullie willen leven poll 129311 1
We weten nu welke mythische wezens jullie in het echt willen zien en deze week blijven we met de poll nog even in de fantasie sfeer hangen. Want ik welke serie/film fantasiewereld zouden jullie willen leven? Dat is de vraag die jullie deze week kunnen beantwoorden!
Na het kijken van een Harry Potter film zul je jezelf er vaak op betrappen dat je een wens hebt om in die wereld te leven. Want zeg nou eerlijk, hoe vet is het om met een toverstaf van alles te kunnen doen? Van sloten openmaken zonder sleutel tot herinneringen terugzien vanuit een ander perspectief.

Kiezen uit de velen fantasiewerelden

En dan hebben we het dus alleen nog maar over Harry Potter gehad, want er zijn genoeg werelden om op te noemen waar wij wel eens een uitstapje naar willen maken. Van de macht grijpen in Game of Thrones tot het besturen van ruimteschepen in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan.
Hieronder kun je uit verschillende populaire films en series kiezen die met fantasie overgoten zijn. Neem je tijd en kies in welke wereld jij zou willen leven! Mocht jouw favoriet er niet tussen staan, stem dan op overig en laat in de reacties weten in welke film of serie je zou willen leven!