Top 10 beste hilarische mods waar je gestrekt van gaat

  Nu dat Xbox One een open modding platform heeft, is het binnenkort mogelijk om al je favoriete games te modden met de meest gekke en rare aanpassingen. Wat zijn de beste en meest hilarische mods? Je leest het in onze top 10 met hilarische mods.

  10. Minecraft - Pixelmon

  We trappen onze top 10 beste en hilarische mods af met Pixelmon. Pixelmon is een mod die de Pokémon-wereld naar Minecraft brengt. In plaats van dat je een diamanten zwaard maakt, maak je nu pokéballs en items voor je Pokémon. De mod maakt het mogelijk om, net als in Pokémon, een team van zes monsters samen te stellen en te vechten tegen andere spelers.

  Pokémon lopen los rond in de wereld van Minecraft en kunnen zelfs evolueren. Er zijn zelfs Gym-battles waar je aan mee kunt doen om zo badges te verzamelen. Met de mod kunnen meerdere spelers online tegen elkaar vechten met hun samengestelde teams. Alhoewel de mod niet per sé ‘hilarisch’ is, is het wel grappig om een level 1 Pidgey naast een level 90 Gengar te zien staan. Daarom staat deze mod ook op nummer 10 in onze lijst met hilarische mods.

  9. Roze Darth Vader - Star Wars Battlefront 2

  In Star Wars Battlefront 2 kun je genieten van de vrolijke outfit van Darth Vader, namelijk zijn pikzwarte pak. Als dat iets te donker is voor je hart kun je daar met een mod iets aan veranderen, want er is een mod die het pak van Vader omtovert in een schattige roze kleur. Het ziet er schattig uit, alleen zijn we bang dat de tegenstander je niet echt serieus gaat nemen.

  De reden voor de mod zou je kunnen verbinden aan een bijzondere theorie. In een sterrenstelsel hier ver vandaan hangt Darth Vader misschien wel aan de paal in zijn favoriete stripclub op de planeet Coruscant. Geen wonder dat hij zijn pikzwarte outfit even inruilt voor een iets vrolijker kleurtje. Als je nu twijfelt over de geaardheid van Darth Vader is het wel even oppassen, want hij zal niet twijfelen om je keel dicht te knijpen met The Force.

  8. Toy Story - GTA V

  Buzz Lightyear en Woody zijn binnenkort te zien in Toy Story 4. Voor degenen die hier niet op willen wachten is er een mod in GTA V waardoor je als Buzz kunt spelen. Als Buzz kun je vliegen met zijn jetpack en de politie roosteren met de laserstralen die uit zijn hypermoderne pak komen.

  In tegenstelling tot in de films, werken zijn wapens in GTA V dus wel. Buzz is hierdoor iets agressiever in GTA V dan normaal, dus het is oppassen geblazen als we straks naar de bioscoop gaan om te genieten van Toy Story 4. Laten we hopen dat hij Woody niet zal smelten met zijn lasers als hij weer iets onnozels doet.

  7. Spider-Man - Skyrim

  Misschien wel één van de meest nutteloze en zwakke vijanden in Skyrim. Mega-spinnen vind je door de hele wereld, maar meestal lopen we hier straal langsheen aangezien ze toch de moeite niet waard zijn. Dit zou kunnen veranderen met de Spider-Man mod.

  Deze mod verandert alle spinnen in de game naar een lugubere versie van Spider-Man. Hoewel de anatomie van onze favoriete buurtspin totaal niet klopt is het wel een hilarisch en ongemakkelijk beeld wat je niet zo snel van je netvlies afkrijgt. Hoe leuk zou het zijn om alle wezens in Skyrim te veranderen naar Marvel-personges. Straks vecht je tegen Thanos in plaats van een draak!

  Paramount Pictures

  6. Owen Wilson - World Of Warcraft

  Owen Wilson heeft misschien wel één van de meest irritante stemmen in de hele filmwereld, maar zijn ‘Wow!’ tekst is toch wel heel iconisch. Vele memes zijn gemaakt van dit stukje tekst en zelfs Wilson is zich ervan dat het een hilarische quote is.

  Mocht je jezelf willen martelen en deze tekst keer op keer willen horen is dat mogelijk. Een mod in World Of Warcraft zorgt ervoor dat telkens als jij een spreuk gebruikt de ‘Wow!’ tekst van Wilson wordt uitgesproken. Hilarisch is het tot op een zekere hoogte zeker aangezien er een punt zal komen waarop je waarschijnlijk je oren eraf wil snijden na deze mod te hebben geïnstalleerd.

  5. John Cena - Fallout 4

  ‘AND HIS NAME IS JOHN CENA!’. Met deze tekst wordt de professioneel worstelaar geïntroduceerd bij zijn worstelwedstrijden. Deze tekst maakte een overstap naar verschillende memes en wordt vaak gebruikt bij hilarische beelden. De tekst over het algemeen gebruikt bij video's met explosies en bij extravagante momenten.

  In Fallout 4 heeft een modder deze tekst toegepast bij elke explosie in de game. Als een nucleaire explosie al niet indrukwekkend genoeg was, voegt deze mod nog een extraatje toe aan de explosies. Een extraatje in de vorm van John Cena!

  4. Animalgun - GTA V

  In onze top 10 hilarische mods zijn we aangekomen bij opnieuw een mod van GTA V. Belaag de politie in GTA V met walvissen, schapen of honden. En nee met deze laatste doelen we niet op de politie zelf. Een mod voor de game zorgt ervoor dat elk wapen in plaats van kogels levende dieren afschiet.

  Vind je een normale 9mm kogel niet dodelijk genoeg kun je kiezen voor een stroom aan gigantische walvissen. We willen er wel even bij zeggen dat XGN niet voor dierenmishandeling is. Wel kunnen we, aangezien dit om virtuele dieren gaat, het hilarisch vinden om te zien hoe een walvis de grootste angst van een agent wordt. Alle dieren uit de game kun je gebruiken en ook alle wapens zijn voor deze mod beschikbaar.

  3. Samsung Galaxy Note 7 bommen - GTA V

  We weten allemaal hoe het begon met de Samsung Galaxy Note 7. Lovende recensies werden opgevolgd door explosies en branden die werden veroorzaakt door de telefoon. Deze blunder van Samsung zorgt voor veel grappen en commotie rond het toestel. De Note 7 begon dus al met een explosieve start.

  Een mod voor GTA V is toch wel de grootste middelvinger naar Samsung. De Sticky Bomb in GTA V heeft in deze mod een andere skin gekregen. Deze zien er nu namelijk uit als de Note 7. Een hilarische steek in de rug voor Samsung aangezien het enige wat deze bommen kunnen is ontploffen.

  2. Teletubbies - Left 4 Dead 2

  Op nummer 2 in onze lijst van hilarische mods staan de Teletubbies. In Left 4 Dead 2 strijd je met een team tegen een eindeloze stroom aan zombies. Spitters, Witches en Boomers maken je het leven soms letterlijk ‘zuur’. De zombies in Left 4 Dead 2 zijn nou niet bepaald angstaanjagend te noemen, maar we kunnen wel wat dingen bedenken die minder eng zijn.

  Teletubbies zijn wezens die we niet zo snel koppelen aan een zombie co-op game, maar een mod voor Left 4 Dead 2 doet dit wel. Alle zombies in de game worden omgetoverd in kleurrijke Teletubbies. In plaats van te gillen als een zombie opeens op je hoofd zit zullen we nu gestrekt gaan van het lachen.

  1. Thomas de Stoomlocomotief - Skyrim

  In de wereld van Skyrim zijn er veel verschillende gevaarlijke wezens te vinden. Als Dragonborn heb jij de taak om deze wezens te vermoorden en het land veilig te houden. De meest gevaarlijke bewoner van Skyrim is toch echt wel de draak. Vele draken willen je maar al te graag roosteren, maar een mod zorgt voor een nieuw gevaarte.

  Met een mod is het mogelijk om deze gevaarlijke, gevleugelde wezens te transformeren in nog angstaanjagender wezen: Thomas de Stoomlocomotief. Ja, super intimiderend als je een vliegende blauwe trein boven je hoofd ziet die je probeert te roosteren. Niet dus. De draken maken ruimte voor de stoomlocomotief, wat vaak hilarische taferelen met zich brengt. Dat is dan ook de reden waarom deze mod op nummer één staat op onze lijst met meest hilarische mods.

  Minecraft

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.