Reageer en Win - Just Cause 4 PS4, Xbox One & PC

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op 3 exemplaren van Just Cause 4 voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we 2 exemplaren weg voor de remake van Resident Evil 2 voor de PlayStation 4. Hiervoor moesten jullie reageren op 4 artikelen, waaronder de reageer en win van vorige week. Rox laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Just Cause 4 PS4, Xbox One & PC

  Deze week geven wij in samenwerking met Square Enix 3 exemplaren weg van Just Cause 4 voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Just Cause 4 is een action-adventure spel ontwikkeld door Avalanche Studios. Het spel is op 4 december 2018 uitgekomen voor de PlayStation 4, Windows en de Xbox One. Het is het vierde computer spel uit de Just Cause-reeks.

  Het spel speelt zich af in Solís; een fictieve stad in Zuid-Amerika. De plaats is in bezit van de militaire organisatie Black Hand. De hoofdrolspeler en protagonist Rico Rodriguez moet het opnemen tegen deze organisatie. Het tropische eiland heeft daarbij ook last van extreme weersomstandigheden, zoals elektrische stormen, vernietigende tornado’s en zand stormen.

  Bekijk de video hierboven waarin Rox uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Just Cause 4

  Verkijgbaar vanaf 4 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.