Update - Deze mondkapjes moet je bestellen tegen het coronavirus

Article
dinsdag, 01 december 2020 om 13:15
face mask disneyf1589208004
Nu vanaf 1 december officieel een mondkapje verplicht is in openbare gebouwen is het slim om er één te bestellen. Wij zetten de mondkapjes die je moet bestellen op een rijtje. De gewilde maskers raken overal uitverkocht, dus wees er snel bij!

Update

Nedgame heeft er weer een hoop nieuwe mondkapjes bijgekregen. Wil jij lopen met iets van Harry Potter, Superman of Batman? Dat kan! Check hier de link!
Hoewel we graag de bekende leveranciers als Kruidvat en Etos in deze lijst willen zetten, zijn de bij de kruideniers online al uitverkocht. Je kunt daar dan ook geen mondkapjes meer bestellen en dus moet je op zoek naar een alternatief. Wij zetten een aantal voor je op rij.

Nike Strike

Als je nog mondkapjes wil bestellen kun je bij de webshop van Nike aankloppen op de digitale deuren. Hoewel dit mondkapje niet van dezelfde kwaliteit is als de mondkapjes in de ziekenhuizen, kun je wel op stijlvolle wijze je gezicht afdekken. Dit mondkapje bedekt dan ook een flink stuk van je gezicht, want tot boven je oren wordt je gezicht afgedekt.
nike strikef1589208114

Ultrafijn masker

Wie toch voor een goedkoper alternatief zoekt, die in de trein gedragen mag worden kan met dit ultrafijn masker zijn geluk niet op. Het masker is klein, maar fijn en ideaal om je gezicht mee te bedekken. Daarnaast is het masker voorzien van een luchtfilter en komt deze binnen een dag bij je aan.

Alimagic trainingsmasker

Een andere optie is dit trainingsmasker van Alimagic dat bij Amazon voor minder dan een tientje uit de deur gaat. Dit masker is tevens voorzien van een luchtfliter en komt in een aantal verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor rood, blauw, grijs en oranje.
alimagic trainingsmaskerf1589207711

Pop-culture facemasks

Natuurlijk kun je ook voor een excentrieke optie gaan door niet in Nederland mondkapjes te bestellen. In het buitenland zijn namelijk mondkapjes te vinden die nog wel gewoon verkocht worden. Nadeel is alleen dat je een stukje langer moet wachten op je bestelling, maar dat hoeft geen probleem te zijn als je graag een masker wil dat je doet denken aan Pokémon.
Hoewel je deze webshop waarschijnlijk niet kent, is het wel mogelijk om internationaal te laten versturen. Hier gaat dan ook wel wat meer tijd overheen, dus daar moet je wel rekening mee houden. Tevens steun je The Actors Feud bij aankoop van deze maskers die als organisatie hulp biedt aan werknemers in de entertainmentindustrie die door het coronavirus niet meer werken.

Uitverkochte mondkapjes

Helaas zijn er ook vele soorten mondkapjes die compleet uitverkocht zijn. Zo heeft Disney een complete collectie gezichtsmaskers uitgebracht die in het teken staan van haar grootste merken. Zo kon je met Baby Yoda op je gezicht lopen, maar helaas is de voorraad al helemaal uitverkocht. Wil je dus rondlopen met een mondmasker van je favoriete hobby, game, film of serie, wees er dan snel bij!
Dit artikel is op 1 december 2020 bijgewerkt.