GTA 5 PC release -Twitter reageert

Article
dinsdag, 14 april 2015 om 13:41
xgn google image
Vandaag was GTA 5 PC release en om 1 uur 's middags gingen de servers online, dit zorgde voor veel opspraak op social media. Voldoet de game wel aan de beloftes? Was het het wachten waard? Hieronder kun je zien hoe op de GTA 5 PC release werd gereageerd.
Er werd veel gepraat over de screenshots die verschenen voor de PC. Deze zijn van hoge kwaliteit en beter dan die van de console-versies. Bovendien ondersteunt het ook 4K, maar of het nu echt zo ver gaat als de twitteraar in deze tweet beweert…

Ondertussen moesten sommigen nog op de post wachten, omdat zij hun game nog niet binnen hebben. Vervolgens zullen zij ook nog wel even bezig zijn met de installatie, want GTA5 heeft wel 7 cd’s nodig.

Anderen hebben daarentegen al volop genoten van de offline modus, toen deze beschikbaar werd. Dit was om middennacht, wat bij velen voor wat slaaptekort zorgde.

De online modus hadden in het begin wat problemen, maar vervolgens zag ook de GTA 5 Online er ook goed uit op de PC.

De GTA 5 PC release is geslaagd!

Kortom zou je kunnen zeggen dat de GTA 5 PC release soepeltjes verliep. Hier en daar gaat het niet helemaal lekker met de server, maar deze problemen komen maar weinig voor. Blijkbaar hebben PC gamers lang uitgekeken naar GTA 5 en zijn blij nu eindelijk de game te kunnen spelen. De game stelt niet teleur en de meeste reacties op Twitter zijn dan ook positief.