Gratis PS Plus games juni 2016 bekendgemaakt

  Altijd een van de mooiste momenten van de maand, is wanneer je te zien krijgt wat de gratis games zijn die je weer kan binnenhalen. De gratis PS Plus games juni 2016 zijn bekendgemaakt en daar betaal je precies helemaal niks voor. Lees snel verder voor de line-up van deze maand!

  De laatste tijd is het niet bepaald mis qua de grootte van PS Plus titels. Waar je vorige maand Tropico 5 kon downloaden, kan je deze maand op de PS4 aan de slag met NBA 2K16. Deze game scoort een behoorlijke driepunter en is een van de beste basketbalgames die er te vinden is. Daag je vrienden uit voor een paar spannende wedstrijden terwijl je met Stephen Curry meedogenloos lay-ups blijft maken.

  Gratis PS Plus games juni 2016 voor ieder wat wils

  De tweede van gratis PS Plus games juni 2016 die voor de PS4 aangekondigd is, is Gone Home. In deze game neem je de rol van Kaitlin over, een vrouw die na een lange tijd weet huis komt bij haar ouderlijk huis. Enkel punt van aandacht is dat er opeens niemand meer woont. Aan jou de taak om het mysterie uit te pluizen!

  Het PS Plus games juni 2016 aanbod voorziet ook in de behoefte van PS3- en PSP/Vita gamers. Zo kunnen PS3 gamers aan de slag met de puzzelgame Echochrome en de surival horror Siren Blood Curse. PSP/Vita eigenaren krijgen beschikking tot God of War Chains of Olympus en PS Vita gamers kunnen ook de game Little Deviants downloaden.

  De gratis PS Plus games juni 2016 zijn vanaf 7 juni te verkrijgen. Tot die tijd kan je nog de games van de maand mei downloaden, maar wees er snel bij!

  Echochrome

  Verkijgbaar vanaf 10 july 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.