Gamescom 2018 foto's - De tweede dag van XGN

Article
vrijdag, 24 augustus 2018 om 9:22
xgn google image
Waar bezoekers nog een paar dagen kunnen genieten van gamescom, zit de beurs er voor XGN alweer op. Tijdens onze tweede dag op gamescom zijn er veel games gespeeld en hebben we weer veel gezien. Check nu de gamescom 2018 foto's van onze laatste dag!
De afgelopen dagen hebben wij weer ontzettend veel games voor jullie gecheckt in Keulen, waar je op de site alles over terug kan lezen. Denk aan toppers als Cyberpunk 2077, Super Mario Party of Battlefield 5. Dit betekent ook meteen dat we langs konden gaan bij een paar indrukwekkende booths van allerlei ontwikkelaars.
Zoals wij eerder ook al op de site meldden; het was net als voorgaande jaren weer ontzettend druk op de beurs. De immense drukte merkte je in de verschillende hallen van de Koelnmesse, maar ook tussen de hallen bij de Boulevard stikte het van de mensen. Het bewijst maar weer dat gamen populairder dan ooit is!
gamescom 2018 fotos
137712

Booths om je ogen bij uit te kijken

Een hoogtepunt van beurzen als gamescom is natuurlijk alle verschillende booths die op de showvloer te vinden zijn. Uitgevers en ontwikkelaars doen elk jaar hun uiterste best om de beste, meest uitgebreide booths neer te zetten voor de bezoekers. Soms zie je cosplayers volledig in stijl van een gamepersonage, of er zijn complete auto's neergezet. Zelfs als je door de ellenlange rijen niet een game kan spelen is het al een ervaring om de grote booths in het echt te zien.
We hebben al een special met de mooiste booths op gamescom, maar hier krijg je van ons een klein voorproefje van wat je zoal op de beursvloer tegenkomt. Dit jaar was New York nagemaakt voor Marvel's Spider-Man, pakte Bethesda weer uit met een levensgrote vault uit Fallout 76 en had Microsoft een heleboel verschillende games op hun booth. Kijk en geniet!
gamescom 2018 fotos
gamescom 2018 fotos
gamescom 2018 fotos
gamescom 2018 fotos
gamescom 2018 fotos
137714 2

Achter de schermen

Een gedeelte dat je niet vaak terugziet als 'consument' is de zakelijke gedeelte van de gamescom. Dit gedeelte van de beurs is alleen voor de pers beschikbaar en daarom op het eerste gezicht een stuk minder bijzonder dan de booths op de showvloer. Toch willen we jullie een kijkje achter de schermen nemen bij wat de pers op gamescom ziet.
Hier kan je zien dat we interviews afnemen, we een kijkje mochten nemen bij CD Projekt RED voor Cyberpunk 2077 en dat we ook bij Square Enix op bezoek mochten.
gamescom 2018 fotos
gamescom 2018 fotos
gamescom 2018 fotos
137715 2

Ook tijd voor gezelligheid

Uiteraard is er naast het harde werken en afspraken ook tijd voor wat onderlinge gezelligheid! Er is altijd wel een goed moment voor een gezellig drankje of een goed feestje om een dag harde arbeit goed af te sluiten. Wij konden dit jaar langs bij een borrel van Hitman 2, onze mede-Nederlanders ontmoeten bij een Dutch Drinks borrel en de dag helemaal afsluiten met een feest bij Kakao Games.
Wij hebben het dit jaar naar ons zin gehad en we hopen dat jullie het leuk vonden om het met ons te beleven. Houd de website de komende dagen in de gaten voor alles over de games die we dit jaar gezien en gespeeld hebben. Geloof ons: het zijn er veel. Tot volgend jaar!
gamescom 2018 fotos
gamescom 2018 fotos
gamescom 2018 fotos

Populair Nieuws