Game releases januari 2024 - Like A Dragon en Prince of Persia!

Article
maandag, 01 januari 2024 om 10:00
prince of persia the lost crownf1686251438
Het nieuwe jaar is begonnen. Een groot deel van het land is nog niet wakker en de meeste game-ontwikkelaars hebben ook nog vakantie. Toch zijn er wat leuke game releaes in januari 2024!
Het zal je misschien niet heel veel verbazen, maar het jaar opent niet meteen met bergen releases. Sterker nog, we moeten bijna twee weken wachten voor er wat uit begint te komen. Maar wat er dan uiteindelijk uitkomt is niet verkeerd. Deze maand kunnen we bijvoorbeeld een nieuw avontuur beleven met Ichiban Kasuga in Like A Dragon Infinite Wealth. Ook Kiryu is te zien in deze nieuwe game.
Voor het zover is, is het tijd voor de terugkeer van twee lang vergeten franchises. Ubisoft komt namelijk na meer dan tien jaar met een nieuwe Prince of Persia, genaamd The Lost Crown. Een dag later komt Nintendo met Another Code: Recollection, waarin twee geliefde games voor de Nintendo DS en Wii helemaal in een nieuw jasje worden gestoken.
Liefhebbers van Fighting games hadden het al goed in 2023, met een nieuwe Street Fighter en een nieuwe Mortal Kombat. Deze maand komt Tekken 8 er ook nog bij, dus er is de komende jaren weer keuze genoeg als je een robbertje wil vechten.
Voor remasters is het ook een leuk maandje. Zo komt er een PS5-versie van The Last of Us Part II, met nieuwe content. Capcom komt daarnaast met de Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, waarmee de drie titels in deze trilogie gered zijn uit de pas gesloten 3DS-eShop.

Wat zijn de game releases van januari 2024?

Er is trouwens nog meer dat je deze maand kunt gaan spelen. Hieronder hebben we een wat uitgebreider overzicht van de game releases van januari 2024?

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Hoewel er zeker toffe games zijn om deze maand in huis te halen, worden we nog niet overspoeld met nieuwe releases. Het kan dus ook een goede maand zijn om wat in te halen dat je vorig jaar aan je voorbij moest laten gaan. Neem dus vooral ook een kijkje bij de releases van vorige maand.

Populair Nieuws