Game releases 2018 - Deze games komen er dit jaar uit!

Article
woensdag, 07 februari 2018 om 12:30
xgn google image
Het gamejaar 2018 begint inmiddels aardig op gang te komen en er worden steeds meer releasedata bekendgemaakt. Zo werd onlangs nog onthuld dat Red Dead Redemption 2 vanaf oktober in de winkels komt te liggen. Ben je benieuwd naar wat er dit jaar nog meer uitkomt? Check dan het game releases 2018 overzicht!
Dat 2018 een goed gamejaar belooft te worden, blijkt wel uit de vele goede releases die er gepland staan voor dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan Red Dead Redemption 2, dat 26 oktober uitkomt. Metro Exodus en God of War. Stuk voor stuk titels die in 2018 het levenslicht gaan zien.

Game releases 2018 overzicht

Maar er komen natuurlijk meer titels onze kant op dit jaar. Van sommige is de exacte releasedatum al wel bekend, maar er zijn ook zat games waar nog niet bekend van is wanneer ze in 2018 uitkomen. In dit overzicht kun je per maand zien welke games er uitkomen en op welke platforms dat gebeurt.

Januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni

  • Onrush (PS4, Xbox One en PC) - 5 juni

September

Oktober

Is dit alles?

Natuurlijk komen er dit jaar meer games uit dan alleen de bovengenoemde titels. Deze hebben alleen nog geen datum van uitkomen, terwijl wel zeker is dat ze dit jaar verschijnen. Welke titels dat zijn, kun je op de volgende pagina vinden.
125973

Geen officiële releasedatum bekend

Op welke game releases van 2018 zit jij te wachten?

Het moge duidelijk wezen dat er een hoop goede games aankomen dit jaar. Welke is jouw favoriet en ga je koste wat kost halen? Laat het ons weten in de comments!