Top 5 beste carnaval maps in games - Dé games om tijdens carnaval te spelen!

  Het carnaval weekend is alweer bijna aangebroken. Het duurt nog maar even voordat de echte carnaval diehards als zombies over straat lopen in een te gekke outfit. Mocht je daar helemaal geen zin in hebben, probeer dan een van onze top 5 beste carnaval maps in games.

  5. Sideshow (Havoc DLC) – Call of Duty: Advanced Warfare

  In de schaduw van de Devil’s Tower, Wyoming, in een open angstaanjagende omgeving ligt een verlaten motel. De clown herberg zorgt voor close-quarters schietgevechten of juist long-range gevechten. Met behulp van een map gebaseerde scorestreak kun je lichten aanzetten, muziek afspelen, magie in de clown-feesttent laten activeren en regenboog rookbommen naar beneden laten vallen.

  4. Extended Cut – House of the Dead: Overkill

  Wat is er nog enger dan een achtbaan op de kermis? Juist, zombies, bloeddorstige zombies. In de Extended Cut van House of the Dead: Overkill is het mogelijk om de strijd aan te gaan met zombies op een donkere verlaten kermis.

  En dan zijn er nog de extra angstaanjagende killer clown zombies. Wat in eerste instantie leek op een leuke kermis, heeft nu meer weg van een nachtmerrie.

  3. Carnival (Resurgence DLC) – Call of Duty: Modern Warfare 2

  Carnival is een grote multiplayer map uit het Resurgence Pack DLC voor Call of Duty: Modern Warfare 2. De map bevindt zich in een verlaten carnaval gebied in het Braziliaanse Sao Paulo.

  In de verlaten carnaval map bevindt zich een achtbaan, botsauto’s, een funhouse en nog vele kermisattracties die je in ieder pretpark of kermis tegenkomt.

  2. Dark Carnival – Left 4 Dead 2

  Dark Carnival is de derde campagne van Left 4 Dead 2. De campagne vindt plaatst in Whispering Oaks Carnival in Griffin Country, Georgia.

  Het begint met overlevenden op een snelweg in de richting van zoeklichten die te zien zijn in de verte. Tijdens de reis komen ze door het Whispering Oaks motel voordat ze hun uiteindelijke doel bereiken, het Whispering Oaks Amusement Park. Left 4 Dead 2 is in ieder geval een spannende game!

  1. Pripyat - Call of Duty 4: Modern Warfare

  Pripyat, of Prypiat, is een verlaten stad in het noorden van Oekraïne aan de grens met Wit-Rusland. De stad werd gesticht om de arbeiders van de kerncentrale van Tsjernobyl te huisvestingen. De kerncentrale van Tsjernobyl betekende ook de ondergang van het stadje.

  De stad had ongeveer 50.000 inwoners. Totdat er in 1989 zich een ramp voltrok in van de reactoren en ervoor zorgde dat Pripyat veranderde in een spookstad.

  In Call of Duty 4: Modern Warfare worden de levels ‘’All Ghillied Up’’ en het vervolg ‘’One shot, one kill’’ gespeeld. In beide levels wordt de spookstad afgeschilderd als een donkere, sombere, verlaten en enge plek met grijze luchten en verwoekerde natuur.

  In het hart van de map bevindt zich een reuzenrad met daarom heen kermisattracties, maar de attracties zijn niet het enige in de omgeving. Let vooral op de snipers die op de loer liggen.

  Call of Duty: Modern Warfare 2

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.