Fortnite season 10 moet je om deze vijf redenen zo snel mogelijk spelen

  Fortnite Season 10 start en dat is voor velen een reden om dit verslavende spel nu te gaan spelen. In deze rubriek bekijken wij waarom het wel eens tof zou kunnen zijn om het nieuwe seizoen van Fortnite te gaan spelen. Misschien is dit wel het moment om in te stappen!

  5. Spanning

  Een nieuwe trailer maakte ons al een beetje warm voor het nieuwe seizoen van Fortnite. Beelden toonden ons hoe een personage door tijd en ruimte vloog. We zagen ook verschillende eerdere seizoenen voorbij komen (daarover later meer), om vervolgens de tagline Out of Time te horen. De tijd lijkt op en Epic Games zal ons gedurende Fortnite Season 10 laten zien wat dit inhoudt. Dit zorgt dus voor veel spanning onder spelers.

  In ieder geval is het al duidelijk dat het iets met de gloeiende globe te maken heeft die boven Loot Lake zweeft. Deze staat op het punt te barsten en het is een kwestie van tijd tot die helemaal ontploft en Epic Games dus een nieuwe onthulling zal doen. De laatste dagen werkt de maker er al heen door de bol steeds een beetje meer te laten barsten.

  4. Pure nostalgie

  Eerder werd het al door een Twitterberichtje duidelijk dat Fortnite Season 10 oude herinneringen naar boven zal halen. Zo gaat de map opnieuw op de schop om plaats te maken voor locaties die door de Zero Point Explosion van de kaart waren geveegd. De oude locaties zullen langzaam opnieuw verschijnen. Er wordt door Epic Games gehint dat dit gameplay veranderingen met zich meebrengt, maar het is nog niet duidelijk wat voor veranderingen dit precies zijn.

  Eerder dook op Twitter al een bericht op die Dusty Depot toonde. Eerder werd deze locatie door de meteoriet weggevaagd, maar nu lijkt deze opnieuw te verschijnen.

  3. Details Battle Pass

  Eerder werden er ook al een heleboel details bekendgemaakt over de Fortnite Season 10 Battle Pass. Zo brengt de Battle Pass maar liefst 100 nieuwe levels met ieder een eigen beloning. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een vriend een Battle Pass te geven. Wanneer je op zoek bent naar grotere beloningen, kun je ook speciale missies volbrengen. Zo kun je je Battle Stars, XP en exclusieve cosmetische items verkrijgen.

  Ben jij dus een fan van gruwelijke, nieuwe missies en items, dan is dit iets voor jou! Maar uiteraard heb je niet per se de Battle Pass nodig om van dit spel te kunnen genieten. Het tiende seizoen biedt nog een heleboel andere dingen voor iedereen die geen Battle Pass heeft.

  2. Brute actie

  Ook dit seizoen kun je weer aan de slag met een heleboel nieuwe gameplayopties. Een daarvan is B.R.U.T.E. Deze brute nieuwe wagen maakt het mogelijk om met maximaal twee personen over de map van Fortnite te rijden. De eerste speler bestuurt de wagen terwijl de andere speler wordt ingezet om de één na de andere speler van de kaart te vegen. De B.R.U.T.E. lijkt een toffe nieuwe wagen te worden om nog uren mee te spelen.

  Wil je dit voertuig goed in actie zien? Bovenaan deze pagina is een trailer terug te vinden waarin je B.R.U.T.E. in actie ziet. Je kunt natuurlijk ook zelf dit voertuig opzoeken in de game om hem uit te gaan proberen.

  1. Honger naar meer door Fortnite Season 10

  Maar waarschijnlijk ging je sowieso het nieuwe seizoen al uitproberen als je eerdere seizoenen hebt gespeeld. Fortnite is namelijk een spel dat de wereld in zijn greep houdt. Ga je er maar niet vanuit dat we alles over seizoen 10 al weten. Epic Games zal door de loop van het seizoen steeds meer bekendmaken en dat zal ervoor zorgen dat het heel de tijd spannend blijft wat het seizoen nog meer gaat bieden.

  Het is net als een soap. Elke aflevering eindigt met een cliffhanger. Uiteindelijk volgt er dan een enorme seizoensfinale die je weer even doet verlangen naar het volgende seizoen. Die zit uiteraard ook weer vol met cliffhangers. Redenen genoeg om te blijven spelen dus, want dat is precies wat Fortnite zo goed doet!

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.