Beste films op tv vandaag - Beste filmtips voor week 32

Article
maandag, 05 augustus 2019 om 17:26
beste films op tv vandaag een overzicht van de beste films voor week 32 153322
Met zoveel streamingdiensten als Netflix zou je bijna vergeten dat er nog steeds hele goede films op de televisie komen. Toch verschijnen er regelmatig weer pareltjes die je niet wilt missen. Netflix biedt niet alles aan en daarom deze special met de beste films op tv voor vandaag, morgen en de rest van de week.

The Mummy uit 1999 (Maandag)

Ruim 3000 jaar geleden was er een priester die de nodige vijanden wist te maken. Hij vermoordde farao Seti en sliep met zijn vriendin. Hiervoor werd de priester gestraft. Hij werd vervloekt en levend gemummificeerd. Vervolgens werd hij diep onder de grond bewaard in de hoop dat nooit of te nimmer iemand hem nog terug zou vinden.
Natuurlijk is het dit een perfect scenario waarin alles uit de hand kan lopen. Het gemummificeerde lichaam wordt door de fout van een groep schattenjagers opnieuw tot leven gewekt. Mysterieuze zandstormen en plagen teisteren vervolgens Egypte. De schattenjagers kunnen daarentegen niet zomaar wegrennen om enkel hun eigen hachje te redden. Als ze niets doen om hun fout ongedaan te maken, heeft dit vergaande gevolgen voor de wereld.
The Mummy draait vanavond op Net 5. De film start om 20:30.
153323

The Conjuring (Dinsdag)

Wanneer je niet vijftig tinten van angst schijt wanneer er op het scherm de nodige enge taferelen afspelen, dan is The Conjuring een film die mogelijk ook voor jou interessant is. Pak er wat popcorn en een kussen bij om je gezicht af te dekken als het eng wordt. Mogelijk wil je ook nog een dekentje hebben om onder weg te duiken.
In The Conjuring zien we hoe een familie in een oud landhuis komt te wonen. Het gezin leeft prima en kan genieten van hun nieuwe stekje. Kort dan! Al snel gebeuren er gekke dingen. De ene na de andere vreemde gebeurtenis brengt de familie in gevaar en het blijkt zelfs dat er een demoon in het huis woont. Twee paranormale onderzoekers worden uitgenodigd om de problemen met deze demoon op te lossen.
The Conjuring draait dinsdag op Veronica/Disney XD om 22:30.
153324

Jackie Brown (Woensdag)

Nog eventjes en dan verschijnt de nieuwste film van Quentin Tarantino in de bioscopen: Once Upon a Time in Hollywood. Als voorbereiding op die film is het interessant om Jackie Brown op de televisie te bekijken. Deze interessante film komt deze week op de buis en is van dezelfde spraakmakende regisseur.
Een stewardess wordt betrapt tijdens het smokkelen van drugs. Lang hoeft ze niet te zitten want haar opdrachtgever Ordell Robbie koopt haar vrij. Nu lijkt alles prima te zijn, maar Jackie weet wat er gebeurde met andere werknemers van Ordell: die werden dood gevonden. Jackie besluit om te bewijzen wat ze waard is en probeert de baas te helpen met een nieuwe smokkelmissie. Ordell heeft veel geld uit wapenhandel en die moet van Mexico naar de VS worden gesmokkeld. Ondertussen zit de politie haar en Ordell steeds meer op de hielen.
Jackie Brown draait woensdag op Veronica/Disney XD om 20:30.
153325

The Artistocats (Donderdag)

Liefhebbers van Disney opgelet. Donderdag draait namelijk De Aristokatten op SBS 9. Dit is één van Disney's net iets minder bekende animatiefilms. Mogelijk is het voor jou een welkome afwisseling tussen alle live actionfilms die Disney vandaag de dag uitbrengt. Daarnaast is het een avontuur vol met schattige katten.
Heel de film draait om een aristocratische kattenfamilie die een gemene butler ontvoert met het het doel om veel erfenisgeld te ontvangen. De katten moeten van alles uit de kast komen om hun oude baasje terug te vinden en de butler weer op zijn plaats te zetten. Gelukkig krijgen ze hier hulp van een straatkat die ook wel een huisje kan gebruiken.
Deze film wordt om donderdag om 20:30 uitgezonden op SBS 9.

The Hateful Eight (Vrijdag)

We luiden het weekend ook in met een andere film van topregisseur Quentin Tarantino. Dit keer gaat om The Hateful Eight, een film die niet voor elke kijker weggelegd is. Naast deze bekende regisseur doen verschillende topacteurs mee. Neem bijvoorbeeld Samuel L. Jackson (diverse Marvel-films, waaronder Avengers: Endgame) en Kurt Russell (Furious 7). Ook acteurs als Channing Tatum (Kingsman: The Golden Circle) komt in deze film voor.
The Hateful Eight is een film die in zes hoofdstukken is verdeeld. In de film is de Amerikaanse Burgeroorlog net voorbij en een premiejager wil een vrouw voor het gerecht slepen. Hiervoor reist hij samen met deze voortvluchtige en komen ze langs het dorpje Red Rock. Onderweg komen ze veel mensen tegen en krijgen ze te maken met een hevige sneeuwstorm.
The Hateful Eight draait vrijdag om 20:25 op NPO 3.

Beste films op tv vandaag

Vandaag, morgen en de rest van de week, draaien er weer een hoop van de beste films op tv. Welke film zou jij het liefst thuis op de bank willen kijken? Deel het in de reacties hieronder. Als je op zoek bent naar films die je direct kunt kijken, hebben wij verder nog een overzicht met de nieuwste netflix releases en de beste bioscoopfilms van deze maand.

Populair Nieuws