For Honor Season 2 details op een rij- Nieuwe maps en nieuwe krijgers

  Het eerste seizoen van For Honor is inmiddels voorbij, gevolgd door het tweede seizoen die inmiddels in volle gang is! De drie facties strijden voor een tweede keer tegen elkaar om grote prijzen binnen te halen, maar wat brengt het tweede seizoen ons nog meer? Check het in onze For Honor Season 2 details!

  Het eerste seizoen van de For Honor Faction War is voorbij, de Vikingen hebben het hardst gestreden en pakten de overwinning. De Vikingen zijn beloond met een flink assortiment aan cosmetische prijzen en extra loot. De volgende vraag is: hoe nu verder?

  Er is met ingang van For Honor Season 2 een hoop nieuwe content toegevoegd waaronder twee nieuwe maps om te ontdekken en te veroveren en twee nieuwe karakters. Kom meer te weten over de nieuwe content in onze For Honor Season 2 special!For Honor Season 2 details

  For Honor Season 2 details: Twee nieuwe maps

  For Honor bestaat voornamelijk alleen uit vechten. Hier en daar word je gedwongen gebruik te maken van wat strategie, maar veel meer dan dat is het niet. Dat is niet erg, maar er moeten wel manieren gevonden worden om dit gevarieerd te houden. Het uitbrengen van nieuwe maps is een van de eerste stappen naar die variatie.

  Het tweede seizoen van For Honor brengt ons twee grote nieuwe maps om te spelen onder de namen Forge en Temple Garden. De maps waren onderdeel van de nieuwste patch en zijn speelbaar voor iedereen.

  Forge

  Forge is een gebied dat origineel bezet is door de Vikingen en bestaat uit hun meest belangrijke onderdeel: De smederij. Hier worden de beste wapens gesmeed om de "oneindige oorlog" te winnen, maar dat weten dat Samoerai en Ridders ook. Deze map is speelbaar voor alle For honor game modi zoals Duel, Brawl, Deathmatch, Dominion en Skirmish.

  Temple Garden

  Temple Garden is een prachtige tempel met uitzicht over het dal dat onderdeel is van de Samoerai. Naast dat het een mooi gebied is, wordt het ook gezien als een zeer strategisch gebied waar de Vikingen en de Ridders gebruik van willen maken. Ook deze map is speelbaar voor alle eerder genoemde game modi!

  Nieuwe karakters

  Het tweede seizoen van For Honor brengt ons ook twee nieuwe krijgers! De karakters zijn al lang voordat dit seizoen van start ging gelekt, de Roman Centurion en Shinobi krijger zijn een feit! In de praktijk zijn een hoop spelers nog ontevreden over hoe "overpowered" de karakters zijn, maar na flink wat uren tegen ze gespeeld te hebben bleek dit een kwestie van wennen te zijn.

  Roman Centurion

  De Roman Centurion is in samenwerking gegaan met de ridders om het tij te keren na hun nederlaag in het eerste seizoen. Veel krijgers in For Honor zijn gespecialiseerd in het afwachten van de eerste zet van hun tegenstander om vanuit dat opzicht hun vijand te straffen op fouten. De Roman Centurion doet precies het omgekeerde, zij proberen juist hun vijanden te doden door middel van het creëren van fouten om dan het hardst toe te slaan.

  Dit is ook een reden waarom spelers het karakter zien als overpowered. Het is een totaal andere manier van spelen wat heel erg wennen is in een game als For Honor.

  Shinobi

  De Shinobi is afgeleid van de welbekende ninja. Dit zijn krijgers die gespecialiseerd zijn in het zo snel mogelijk doden van hun vijanden en er zelf zonder kleerscheuren vanaf zien te komen. Dit moet vooral omdat Shinobi's in wel vier klappen met de grond gelijk gemaakt kunnen worden.

  Wat dit karakter heel erg onderscheid van anderen is dat veel van hun aanvallen van veraf gedaan moeten worden om die kleerscheuren te voorkomen. De Shinobi beschikt over een groot arsenaal aan verschillende moves die voor veel spelers erg verwarrend overkomen. Mindgames spelen een grote rol bij dit karakter om zijn vijand te overmeesteren.

  For Honor Season Pass details

  De For Honor Season Pass brengt velen voordelen met zich mee. Bij aankoop van het product ontvangt de speler maar liefst 30 dagen lang Championship Status. Daarnaast ontvangt de speler meer loot en meer XP punten voor het spelen van For Honor.

  Het allerbelangrijkste voordeel dat de Season Pass aanbied is het gratis verkrijgen van alle nieuwe toekomstige karakters en krijgen een week eerder de tijd om deze karakters te spelen.

  Als je meer wil weten over de For Honor Season Pass, check dan onze For Honor Season Pass special met alle nodige informatie!

  Als je nog niet zeker bent of je For Honor wil aanschaffen, laat ons je dan helpen en check onze For Honor Review!

  For Honor is nu beschikbaar voor PC, Playstation 4 en Xbox One.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.