De beursvloer op met de Firstlook Festival 2018 reportage

Article
maandag, 08 oktober 2018 om 18:11
xgn google image
Helaas is het alweer voorbij: FirstLook Festival 2018. Heel veel Fortnite, Mario en Pokémon dit jaar. De cosplay was ook dit jaar weer erg leuk. Was jij er nu zelf niet bij? Of wil je gewoon nog even nagenieten? Bekijk hier onze FirstLook Festival 2018 reportage.
Dit jaar was alweer de tiende editie van het Firstlook Festival. Er liepen weer mensen in prachtige cosplay outfits rond. Zo zagen wij Ryu van Street Fighter en Link in zijn Breath of the Wild Gerurdo kostuum.
Naast de cosplay werd er ook enorm veel aandacht besteed aan eSports. Verschillende populaire games zoals League of Legends, Overwatch en Counter-Strike: Global Offensive kwamen aan bod. En natuurlijk niet te vergeten, de meest populaire game van het moment, Fortnite had een hele aparte booth waar het de hele dag druk was.
Ook er ook aandacht besteed aan een aantal grote games die binnenkort gaan uitkomen. Kingdom Hearts 3, SoulCalibur VI en Super Smash Bros. Ultimate waren zeker goed vertegenwoordigd op het gaming festival.

VR gaming ook goed vertegenwoordigd op Firstlook Festival

Tot slot werd er natuurlijk ook nog aandacht besteed aan de toekomst. VR gaming werd ook goed vertegenwoordigd. Doom VFR kon worden gespeeld. Je beleeft op deze manier de klassieke game Doom zoals nooit tevoren.
Het was er allemaal op het Firstlook Festival 2018: nieuwe games, klassiekers, VR en eSports. Het was weer een geslaagd weekend en wij kunnen nu al niet wachten op de volgende editie. Voor nu gaan ook wij nog even nagenieten! Je kunt natuurlijk ook altijd nog het Firstlook Festival 2018 sfeerverslag lezen, zodat je precies weet hoe het er aan toe ging.

Populair Nieuws