Onthullingen van het Microsoft Surface event - Vijf dingen die je echt niet mag missen!

  Tijdens het Microsoft Surface evenement in New York zijn de nieuwe Surface producten getoond en upgrades bekend gemaakt. Eerder scoorde Microsoft al hoog met hun Surface book in onze review, dus wij zijn enthousiast! Hopelijk ben jij ook enthousiast over de lijst die wij in elkaar hebben gezet met de vijf grootste onthullingen van het Microsoft Surface event.

  Microsoft

  1. Surface Headphones

  Microsoft breng een geheel nieuwe koptelefoon uit. Dit is wel een van de grootste onthullingen van het Microsoft Surface event. Deze draadloze Bluetooth koptelefoon (hoef je tenminste nooit meer bang te zijn dat als je opstaat dat je dan je laptop meetrekt) is noise-cancelling en heeft een Cortana ingebouwd. Met Cortana kan je dan tegen je smartphone of PC praten en dan krijg je antwoord in je koptelefoon.

  Surface Headphones

  Op deze foto van Microsoft kan je de koptelefoon wat beter zien. Deze Microsoft Surface Headphones hebben ook een automatische pauze en afspeel functie, zodat als je de koptelefoon afzet dat de audio stopt. Je kan deze draadloze koptelefoon opladen met een USB-C kabel waarmee hij binnen twee uur helemaal vol is. Wanneer dan de koptelefoon helemaal vol is, kun je er tot wel zeker 15 uur genieten.

  De hoofdtelefoon kun je krijgen voor 349 euro, maar is op dit moment alleen verkrijgbaar voor pre-order. Je kan de Surface Headphones bestellen via de Microsoft website, of even wachten natuurlijk tot hij ook bij Nederlandse websites verkrijgbaar is.

  Microsoft

  2. Surface All Acces

  De Surface lijn zal een All Access programma krijgen. Dan kan je een Surface device koppelen aan accessoires en Office 365 voor 24,99 euro per maand voor de komende twee jaar. De prijs van de bundel zal natuurlijk wel variëren per Surface device dat je koopt. Het is wel handig voor de mensen die Windows gebruiken en al aan het plannen waren om wat nieuwe dingen te halen.

  Dit is ook zeker een van de Microsoft Surface event onthullingen die bij sommige mensen goed uit kan komen. Als je dan namelijk al plannen aan het maken was om een Surface device te halen samen met wat programma’s, is dit wel een goede deal. Surface All Acces is nog niet te koop, maar zal wel in 2019 op de markt komen.

  Microsoft

  3. Surface Pro 6 en Surface Laptop 2

  Omdat er al veel informatie was gelekt voor het Microsoft Surface event begon, wisten we eigenlijk al dat de Surface Pro 6 en de Surface Laptop 2 uit zouden komen. Aan het begin van het evenement werd dan ook de Surface Pro 6 bekend gemaakt

  Hierboven kan je in de foto van Microsoft de Surface Pro 6 zien. De Surface Pro 6 is een verfrissende versie van de laptop gemixt met een tablet. De hybride zal een Intel 8th Gen processor hebben en ongeveer 700 gram wegen. Verder zal de batterij 13,5 uur mee kunnen. Je kan Surface Pro 6 ook bestellen in mat zwart.

  Surface Laptop 2

  Gelukkig zal de Microsoft Surface Laptop 2 ook matchen bij al je kleding zoals je kan zien op de foto hierboven van Microsoft, aangezien je de laptop in dezelfde kleur kan bestellen als de Surface Pro 6. De Surface Laptop 2 heeft een 13,5-inch display en een 8th Gen quad processor. Verder gaat de batterij van de laptop 14,5 uur mee, dus gelukkig hoef je hem niet om de paar uur op te laden.

  De voorverkoop van de Surface Pro 6 en de Microsoft Surface Laptop 2 begint op 16 oktober. De Surface Pro 6 zal 899 euro kosten en de Microsoft Surface Laptop zal 999 euro kosten.

  Microsoft

  4. Surface Studio 2

  De Surface Studio is sinds de oorspronkelijke release in 2016 niet meer vernieuwd. Dat deze upgrade tussen de onthullingen van het Microsoft Surface event zit is goed nieuws voor gebruikers van het apparaat. De Surface Studio 2 zal een 28-inch display hebben en wat hij op grafisch gebied kan is met 50% verbeterd. Hij ziet er wel gewoon hetzelfde uit als de eerste Surface Studio, maar die was toch al mooi dus dat maakt niet uit.

  De werking van de Surface Studio en de Surface Studio 2 zijn ook praktisch hetzelfde. Wel is een verschil. De Surface Studio 2 is voorzien van een de draadloze Xbox Wireless verbinding die je ook kan combineren met een Surface Dial. Deze Surface Studio 2 zal 3499 euro kosten.

  Microsoft

  5. Microsoft App Mirroring

  Windows heeft het opgegeven om een telefoon te maken, maar wil nog steeds wel iets met de telefoon doen. Nu heeft Microsoft de App Mirroring feature bedacht. Je download de Your Phone app waar je een app kan selecteren op je telefoon die je dan kan casten op je Windows 10 desktop. Je kan ook bestanden slepen naar je computer.

  Deze functie is beschikbaar op zowel Android als iOS dus je hoeft niet te stressen daarover. Deze functie zal gelanceerd worden samen met de Windows 10 update in oktober.

  Wat vind jij van de onthullingen van het Microsoft Surface event?

  Wij vinden deze Surface producten natuurlijk gaaf, maar wat vind jij? Laat ons weten wat jouw favoriete product is in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.