Naar deze films in 2018 kijken jullie het meeste uit!

Article
donderdag, 11 januari 2018 om 13:02
xgn google image
Wij vroegen vorige week aan jullie naar welke films in 2018 jullie het meeste uitkijken. In onze glazen bol hadden wij al een beetje voorzien op welke films jullie zouden stemmen, maar dat maakt de uitslag er niet minder leuk om! Dit zijn de films in het jaar 2018 waar jullie het meeste naar uitkijken!

5. Solo: A Star Wars Story

Wij hadden wel verwacht dat meer van jullie uit zouden kijken naar deze nieuwe Star Wars film, maar blijkbaar gaan andere films voor! De film over het verhaal van Han Solo (Alden Ehrenreich) komt uit op 25 mei en is de film die er voor moet zorgen dat onze honger naar Star Wars episode 9 voor even wordt verminderd. Een tussendoortje voor het avondeten.
In de film volgen we de avonturen van Han Solo en Chewbacca (Joonas Suotamo) voordat het duo zich aansluit bij de rebellen. In dit verhaal komt onder andere de eerdere ontmoetingen tussen Han en Lando Calrissian (Donald Glover) aan het licht.
124510 1

4. Jurassic World: Fallen Kingdom

Iets meer dan een maand geleden kwam de trailer uit voor Jurassic World: Fallen Kingdom en aan de 45 miljoen views te zien zijn niet alleen jullie enthousiast maar een groot deel van de wereld ook. Niet zo gek ook, want de Jurassic Park films zijn razend populair.
In Jurassic World gaan we verder op het eiland waar het vorige deel werd beëindigd. Met een vulkaan op uitbarsten zijn de dinosaurussen die nog in levend zijn in gevaar. Aan Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) om een missie op te zetten om de overgebleven wezens te redden.
124512

3. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Dat jullie zouden stemmen op een film in de wereld van Harry Potter is niet zo gek, ookal is het zonder Harry Potter zelf. Het vorige deel, Fantastic Beasts and Where to Find Them, was een succes en het is mooi om te zien dat de wereld van de magiërs niet verloren gaat.
Het eerste deel speelt zich zeventig jaar af voor gebeurtenissen in De Steen der Wijzen en in dit nieuwe deel kunnen we weer een hoop spektakel verwachten. In The Crimes of Grindelwald volgen we weer de avonturen van Newt Scamander (Eddie Redmayne.) In de film zullen weer een paar grote namen te zien zijn, waaronder Johnny Depp en Jude Law.

2. Deadpool 2

Deze hilarische superheld, gespeeld door Ryan Reynolds, keert in 2018 terug met een vervolg op de eerste film: Deadpool. Met al zijn gekke fratsen is het dan ook niet zo verrassend dat deze film in de top 5 staat van films in 2018 waar jullie naar uitkijken.
Waar Deadpool 2 over gaat? Dat weet niemand eigenlijk echt. Het is nog even afwachten wat we voorgeschoten krijgen in 2018 op het witte doek maar dat het een spektakelstuk wordt dat is wel duidelijk. Ook de uitgebrachte trailer is geweldig en leuk om naar te kijken
124515 1

1. Avengers: Infinity War

De film die met de trailer al een record verbrak staat op de eerste plaats van films in 2018 waar jullie het meeste naar uitkijken. Niet zo gek ook, want bijna elke Marvel superheld is van de partij in de film. Bijna ja, want iemand als Deadpool heeft andere problemen om voor te zorgen.
In Avengers: Infinty War gaan de superhelden namelijk de strijd aan tegen het grootste kwaade dat de wereld ooit zal zien. Met de krachten gebundeld moeten de helden proberen Thanos te stoppen voordat hij zijn woestenij los kan laten op de mensheid.

Welke films in 2018 hebben het niet gered?

Nu waren er ook zat films die uiteindelijk niet genoeg stemmen hebben gekregen van jullie om een plekje in deze top 5 te veroveren. Heb jij op een film gestemd die niet voorkomt in de lijst? Of staat jouw favoriete film op de nummer één positie?

Populair Nieuws