Wat zijn de beste PlayStation exclusives ooit? [poll]

Article
donderdag, 11 januari 2018 om 16:30
xgn google image
In de afgelopen jaren heeft Sony heel wat PlayStation exclusives uitgebracht. De een wat beter dan de ander, maar dat er een aantal ge-wel-di-ge games zijn uitgekomen onder de naam van Sony is iets wat zeker is. Denk al aan The Last of Us, het tweede deel is uitgeroepen tot de meest geanticipeerde game van 2018!
Niet zo gek ook, want het eerste deel van The Last of Us was extreem goed en deel twee lijkt ook weer een grote klapper te worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over games als Heavy Rain en Uncharted. Wat een heerlijke lijst hieronder!

Wat zijn de beste PlayStation exclusives?

Dat is de vraag deze keer. Het is dat je maar één keer kunt stemmen per IP-adres, anders had iedereen op de redactie ook wel meerdere keren hun stem uitgebracht!
We hebben games als God of War gewoon één naam gegeven. Dus alle God of War games zijn gebundeld in de naam God of War. Je zult dus geen God of War II of God of War: Ascension tegenkomen in de lijst hieronder. Ook zijn games die voor zowel de PC als PlayStation zijn uitgekomen uitgesloten.

Populair Nieuws