Fifty Shades Darker record aan bezoekers

  Het Fifty Shades Darker record is een feit. De opvolger van 'Fifty Shades of Grey' weet menig vrouwenziel naar de bioscoop te sleuren - en enkele mannen geven er ook aan toe. Er zijn zelfs zoveel gegadigden dat Fifty Shades Darker een recordaantal bezoekers heeft getrokken: maar liefst 250.000 mensen kwamen de tintelingen-opwekkende film bekijken.

  Hiermee heeft de film Fifty Shades Darker zich, in slechts vijf dagen, naar de eerste plek gesprint. Afgelopen woensdag zaten de zalen propvol met vrouwen voor de Ladies Night Events, hierdoor werd het recordaantal bezoekers dan ook binnen gehaald.

  Ruim één op de drie bioscoopbezoekers hier in Nederland besloot een ticket te kopen voor Fifty Shades Darker. Eerder uitgekomen films die destijds meedongen naar het record dankzij Ladies Night Events waren Magic Mike XXL, SOOF 2 en voorganger Fifty Shades of Grey.

  Dat de film niet erg werd geliefd door filmcritici, deed niet af aan de bezoekersaantallen. Ook de vorige film, Fifty Shades of Grey, viel bij filmcritici niet erg in de smaak.

  Zo gaf de Telegraaf Fifty Shades Darker 1,5 sterren, het Parool en het AD twee sterren en de Volkskrant slechts één ster. Volgens NU.nl is de film vooral 'lachwekkend'. Of de kijkers het hier nu mee eens zijn of niet, de aantallen lijden er zeker niet onder.

  Nog een Fifty Shades Darker record op Valentijnsdag

  De film wordt ook populair geacht met Valentijnsdag. Tot nu toe zijn er door het hele land al 10.000 tickets verkocht voor deze avond speciaal voor geliefden. Of dat een nieuw Fifty Shades Darker record wordt, zullen we zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.