Glee actrice Naya Rivera dood aangetroffen

News
dinsdag, 14 juli 2020 om 13:05
naya riveraf1594723939
Het levenloze lichaam van de Glee actrice Naya Rivera (33) is aangetroffen. Eerder werd zij vermist na een boottochtje in Californië. Dit boottochtje deed ze met haar zoontje, dat ongedeerd is.
Het lijkt alsof er een vloek op de TV-serie Glee rust. De cast van de populaire serie heeft op jonge leeftijd al afscheid moeten nemen van drie collega’s.

Levenloos lichaam aantroffen van Naya Rivera

Naya Rivera is tijdens een boottocht om het leven gekomen. In Californië huurde ze een bootje. Vervolgens zou ze van de boot af zijn gesprongen om te zwemmen, maar nooit meer zijn teruggekeerd. Toen het gehuurde bootje niet werd teruggebracht trokken de eigenaren aan de bel. Ze vonden het zoontje van Naya Rivera slapend aan. Daarna werd de politie gealarmeerd.
Later werd een lichaam aangetroffen. De politie is er van overtuigd dat dit het lichaam van de Glee actrice Naya Rivera is. Het is onbekend hoe het vooralsnog met het zoontje gaat. Voordat Naya Rivera verdween deelde ze nog een foto met haar zoontje. Onder een foto, waarop ze haar zoontje liefdevol knuffelt, schreef ze de tekst ‘alleen wij tweetjes’. Samen gingen ze even op pad.
Vooralsnog wordt er verwacht dat ze in een onderstroom van de Laka Piru rivier terecht zijn gekomen. Met haar laatste kracht zou Naya Rivera dan moeten hebben geprobeerd om haar kind op de boot te houden. Vooralsnog blijft het een raadsel en kunnen reddingswerkers alleen gokken wat er precies is gebeurd. Het meer heeft ’s middags regelmatig met onderstromingen te maken.

Sprake van een 'Glee vloek?'

Het feit dat het lichaam levenloos is aangetroffen is al schokkend. Extra schokkend is dat op dezelfde dag, exact 7 jaar terug, ook hoofdrolspeler Cory Monteith (Fin Hudson in de serie) levenloos werd aangetroffen. Hij stierf aan een overdosis. Hij was 31 jaar oud.
Ook Mark Salling (Noah Puckerman in de serie) stierf in 2018 nadat hij zelf een einde aan zijn leven maakte. Eerder kampte hij met een hevige depressie, die hij ontwikkelde na een lange strafzaak voor het bezitten van kinderporno.