FIFA 21 TOTS Eredivisie voorspelling

Article
zaterdag, 08 mei 2021 om 9:00
fifa 21 ajax arenaf1620046732
Het FIFA 21 Team of the Season spektakel is losgebarsten. Nu het huidige voetbalseizoen steeds dichter tegen zijn einde loopt, word duidelijk welke voetballers er het beste hebben gepresteerd. Een aantal Teams of the Season in FIFA 21 zijn al bekend. Het is nog wachten op de Eredivisie. In dit artikel doen wij van XGN een voorspelling voor het TOTS van de Eredivisie in FIFA 21.
Ieder jaar eert EA Sports weer de beste spelers van het voetbalseizoen in FUT. Dit jaar is dat dan ook niet anders. De TOTS bestaan uit de best presterende voetballers uit de competities die FIFA 21 te bieden heeft. Elk team bestaat uit zo’n vijftien voetballers en zijn verkrijgbaar via packs en speciale challenges.

Verdedigers FIFA 21 TOTS Eredivisie

Tussen de palen vinden we Remko Pasveer van Vitesse. De 37-jarige doelman stijgt dit seizoen boven zichzelf uit. In de Eredivisie heeft Pasveer al twaalf keer zijn doel leeg gehouden. Dit levert Pasveer aan het eind van het seizoen een transfer naar Ajax op. In FIFA 21 krijgt Pasveer voor zijn prestaties een plekje in het Team of the Season.
In de verdediging is er plaats voor vier spelers. Om te beginnen is daar op linksachter Owen Wijndal van AZ. Wijndal speelt een ijzersterk seizoen en mocht daardoor zijn opwachting maken in het Nederlands Elftal. Daar is hij onderhand uitgegroeid tot vaste waarde in de verdediging. Naast verdedigen is Wijndal ook aanvallend sterk. Hij was dit seizoen al goed voor vijf assists. Naast Wijnal heeft een andere linksachter al een Team of the Season-kaartje ontvangen. Ajax-verdediger Tagliafico werd al in het Community TOTS opgenomen en kreeg een rating van 90.
Het hard van de verdediging wordt gevormd door Daley Blind van Ajax en Marcos Senesi van Feyenoord. De twee zijn bij hun clubs niet meer weg te denken uit de basis en spelen week in, week uit ijzersterke wedstrijden. Blind werd met Ajax landskampioen van de Eredivisie en Senesi staat in de belangstelling van meerdere Europese topclubs. Op rechtsachter is Denzel Dumfries te vinden. Dit komt voor voetbalfans waarschijnlijk niet als een verrassing. De verdediger van PSV is een vaste waarde geworden en blinkt iedere speelronde weer uit met zijn verdedigende en aanvallende kwaliteiten. Dit seizoen staat de teller van Dumfries al op twee goals en zes assists.
fifa 21 ajax blindf1620046926

Middenvelders FIFA 21 TOTS Eredivisie

Het middenveld wordt gevormd door Ryan Gravenberch, Dusan Tadic en Teun Koopmeiners. Dit seizoen staat in het teken van de stormachtige ontwikkeling van Gravenberch. De pas 18-jarige middenvelder is dit seizoen niet meer weg te denken uit de basis van Ajax. Het grote talent zorgde dit seizoen al voor drie goals en vijf assists en domineert iedere week het middenveld.
Naast hem staat ploeggenoot Dusan Tadic, die ook veel als aanvaller speelt. Tadic is sinds zijn komst naar Ajax een van de belangrijkste spelers uit de Eredivisie. Dat is dit seizoen niet anders. Tadic is al goed voor veertien doelpunten én zeventien assists. Naast hem staat nog een middenvelder die veel scoort. Teun Koopmeiners van AZ is dit seizoen al goed voor vijftien doelpunten en vijf assists. Met AZ blinkt de controleer vaak uit.

Aanvallers FIFA 21 TOTS Eredivisie

We zijn aangekomen bij de voor FIFA-spelers interessantste linie, de aanvallers. Dit seizoen verbaasde Giorgos Giakoumakis vriend en vijand door uit het niets veel doelpunten te scoren. Op het moment van schrijven staat de teller van de Griek al 24 treffers in de Eredivisie. Dat levert hem natuurlijk een plekje op in het Team of the Season. Wie ook veel kan scoren is Donyell Malen van PSV. De aanvaller bewijst zich al een tijdje en is dit seizoen weer los. Met zeventien doelpunten en zeven assists kan EA niet om de spits heen. De laatste speler in de basis is Steven Berghuis. De aanvaller van Feyenoord neemt zijn ploeg dit zware seizoen op sleeptouw en dat is te zien. Berghuis is al goed voor 17 doelpunten en 13 assists.
Naast de elf basisspelers is er nog plek voor vier plaatsten op de bank. Joey Veerman, Davy Klaassen, Jesper Karlsson en Rai Vloet maken door de vele assists en doelpunten ook nog kans op een plekje in het Eredivisie Team of the Season van FIFA 21.
fifa 21 feyenoord berghuis
FIFA 21 is nu te spelen op Xbox One, PS4, PC, Nintendo Switch, Xbox Series X en PlayStation 5. In onze FIFA 21 review lees je wat je van de game kan verwachten. En ben je een beginnende spelers? Dan leer je met onze FIFA 21 tips hoe jij de voetbalvelden vanaf het begin kan domineren.