10 FIFA 19 features die wij graag zouden willen zien

Article
donderdag, 05 juli 2018 om 12:22
xgn google image
Er zijn al genoeg dingen bekend over het nieuwe voetbalspel van EA, maar er zijn nog veel meer FIFA 19 features die wij graag zouden willen zien! Daarom hebben wij tien dingen op een rijtje gezet die wij graag in de nieuwe FIFA willen verwelkomen!

Meer competities

Dit is een puntje dat eigenlijk bij elke FIFA wel wat meer aandacht verdient. Hoe meer competities, hoe leuker het spel namelijk wordt. Hoe leuk zou het namelijk zijn als je in de carrièremodus kan degraderen naar de Keuken Kampioen divisie?
Naast meer competities zou het ook tof zijn als EA meer volledige gelicenseerde competities wist binnen te slepen. Dus dat binnenkort elk stadion is nagebouwd uit de Bundesliga en elke speler in die competitie een echt gezicht heeft in het spel.
135134

FIFA Street

In The Journey van FIFA 18 mochten we aan het begin de voetballende kwaliteiten van Alex Hunter testen op de straat. Voor eventjes kregen we dat nostalgische gevoel terug van jaren geleden, toen we met Ronaldinho de ene na de andere truc probeerde op de straten van FIFA Street.
Inmiddels is het alweer zes jaar geleden dat er een FIFA Street uitkwam en fans van de game willen het liefst weer de straten op met hun favoriete spelers. Wij ook, want een FIFA Street modus is één van de FIFA 19 features die wij heel graag zouden willen zien!
135135

Realistischere carrière

Puntje bij paaltje wordt de carrière steeds realistischer, maar er zit nog veel meer rek in de modus. Voor een perfect beeld van deze modus moet EA eigenlijk kijken naar het spel Football Manager, waarbij je echt het gevoel krijgt dat jij de touwtjes in handen hebt bij een club.
In Football Manager kunnen trainers buiten jou om ook echt ontslagen en aangenomen worden. In FIFA zal José Mourinho nog steeds manager van Manchester United zijn in 2035, ook al zou de coach op de taalfde plek eindigen in de Premier League. Dat klopt natuurlijk niet.
135136

De spelerscarrière

Tuurlijk, met The Journey hebben we een spelerscarrière met alles erop en eraan. Helaas duurt dit telkens maar één seizoen en kunnen we daarna niet verder met het avontuur van de Engelse speler. Daarom zou er wat meer aandacht gevestigd moet worden op de eigen spelerscarrière.
Het is een modus die al sinds jaar en dag in het spel zit, maar nooit naar gekeken wordt door EA. Zo is het nog niet eens mogelijk om op de bank te beginnen bij een wedstrijd. Je staat in de basis of je zit op de tribune. Hier mag wel verandering in komen.
135137

Nieuwe FUT modus

In de wandelgangen horen we al steeds meer geluiden van een nieuwe modus in Ultimate Team en we hopen dat het waar is. Met de komst van FUT Champions is de game nog competitiever geworden, waardoor steeds meer spelers minder plezier hebben in het spelen van een potje.
Aan EA de taak om de fun in Ultimate Team voor de gewone speler weer toe te voegen. Zorg voor meer toernooien met leuke in-game prijzen die je kunt winnen of iets anders in die richting. Wellicht dat deze nieuwe modus uitkomst biedt aan de spelers die de competitieve laag zat zijn.
135138 1

Nieuwe ICONS

Ondanks dat het nog nergens officieel bekend is gemaakt, kunnen we het toch zeker wel verwachten: nieuwe ICONS. In de voorgaande jaren werd er door EA namelijk ook telkens nieuwe legendes toegevoegd aan het spel en het lijkt erop dat het dit jaar niet anders zal zijn.
Wij hopen in FIFA 19 in ieder geval aan de slag te kunnen met de Braziliaanse magiër Kaká, of met de Engelse vedette Steven Gerrard. Of wat dacht je van een Johan Cruijff? We zouden nog wel even door kunnen gaan met het opnoemen van legendes!
135366

Online carrière

Als we weer even een kijkje nemen bij het spel Football Manager, dan is er weer iets wat EA kan leren van het spel van SEGA. In Football Manager kun je namelijk online met je vrienden een competitie beginnen, iets wat wij ook heel graag in FIFA 19 willen zien.
Stel je voor je besluit om met twee vrienden online de Eredivisie te spelen. Jij kiest Ajax, de een PSV en de ander Feyenoord. Wanneer jullie alle drie online zijn kunnen jullie het spel verder simuleren en degene die wint mag de Eredivisie titel achter zijn naam schrijven. Lijkt ons heel vet!
135452

Eigen tenues maken

Elk jaar in Ultimate Team krijgen we zelf een tenue toegewezen en later kun je weer andere tenues op de markt kopen. Hoe tof zou het zijn als dit niet meer hoeft en je gewoon de innerlijke kunstenaar in je naar buiten kan laten om een ontwerp voor een shirt te maken?
In de modus Profclubs kun je al eigen tenues maken, maar dit was allemaal niet zo diepgaand. Nu hopen we dat dit systeem beter wordt en ook zijn intrede zal maken in Ultimate Team, zodat we allemaal unieke shirtjes aan hebben.
135453

Meer player faces

FIFA is een game die je niet alleen koopt vanwege de gameplay, maar ook door alles wat eromheen zit. De nagemaakte stadions, de gelicenseerde competities en ook de net echte spelers zorgen mede ervoor dat het kopen van een nieuwe FIFA aantrekkelijk is.
Van deze net echte spelers mogen er wat ons betreft veel meer van komen! Als we op dit moment namelijk een potje Ajax - Feyenoord spelen, dan zou je denken dat Matthijs de Ligt het broertje is van Jens Toornstra. Tijd voor meer player faces dus.
135454

Betere scheidsrechters

Hoewel het vrijwel onmogelijk is om een verliespartij op de scheidsrechter af te schuiven in FIFA, wordt er door het arbitrale trio op en naast het veld af en toe nog een foutje gemaakt. Een foutje dat altijd wel tot een hoop frustratie leidt.
Rode kaarten die geen rode kaarten zijn, gele kaarten die rood horen te zijn en overtredingen die compleet over het hoofd gezien worden. Het mag af en toe wat scherper aan de kant van de scheidsrechter, zeker nu met de VAR!

FIFA 19 features voor de toekomst

Mochten deze tien bovenstaande dingen nou niet in FIFA 19 zitten, dan hopen we dat EA de volgende jaren alsnog deze ideeën er eens bijpakt. Het zou de games namelijk een stuk leuker maken!

Populair Nieuws

Laatste Reacties