Wat zijn jullie favoriete Netflix Original series? [poll]

Article
donderdag, 15 december 2016 om 17:42
xgn google image
De koude feestdagen staan weer voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: bingewatchen! In het afgelopen jaar zijn er steeds meer toffe series verschenen op Netflix en de in eigen huis geproduceerde Netflix Original series blijken erg vaak goed uit te pakken. Daarom deze week in de poll de vraag naar jullie favorieten!
Netflix blijft maar groeien! Waar het bedrijf ooit begon als soort van postordervideotheek, is het inmiddels uitgegroeid tot 's werelds grootste streamingservice. Een volgende grote stap voor Netflix werd gezet met de start van het maken van eigen producties. Deze zogenaamde Netflix Original series en films bleken het zo goed te doen dat het bedrijf uit Californië steeds meer en steeds grotere producties ging produceren.
Eén van de grootste voordelen bij het kijken van Netflix Original series is dat alle afleveringen vaak in één keer beschikbaar komen op de streamingservice. Als er dan zo'n spannende serie als bijvoorbeeld Stranger Things in het aanbod verschijnt, kun je de serie ook meteen helemaal uitkijken. Bovendien heeft Netflix de licenties voor de Netflix Original series altijd zelf in handen, waardoor je favoriete serie niet spontaan verdwijnt uit het aanbod, omdat de licentie toevallig verlopen is.

De beste Netflix Original series

Inmiddels staan er meer dan 30 verschillende Netflix Original series in de bibliotheek van de streamingservice en het aanbod groeit nog steeds. Met grote titels als House of Cards, Stranger Things en verschillende Marvel Netflix Original series zoals Luke Cage en Jessica Jones wordt je Netflix account dus ook steeds waardevoller, je kunt deze series tenslotte uitsluitend op Netflix bekijken.
Omdat we erg benieuwd zijn naar welke serie nu eigenlijk het populairst zijn bij onze lezers, hebben we deze week weer een nieuwe poll voor jullie klaarstaan. Stem deze week in de poll op jouw favoriete Netflix Original serie!