Fantastic Beasts 3 release details - wat weten we over Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald 2

  Het volgende deel in de Fantastic Beasts filmserie komt waarschijnlijk pas tegen 2021, maar er zijn wel al een aantal dingen die we weten. Speciaal voor alle fans onder ons hebben we deze details dan ook even onder elkaar gezet zodat jullie net als ons voorbereid zijn bij de release van Fantastic Beasts 3!

  Warner Bros. Entertainment

  De pact zal verbroken worden

  Of dit in de eerstvolgende film gaat gebeuren weten we natuurlijk niet, maar we weten wel dat in een van de toekomstige Fantastic Beasts delen de zogenoemde “Blood Pact” tussen Dumbledore en Grindelwald verbroken gaat worden. Dankzij deze pact kunnen Grindelwald en Dumbledore elkaar niet aanvallen.

  Toch weten we dat in 1945 het grootste en beste duel uit de tovenaarsgeschiedenis plaatsvond aangezien Rowling dit zo schreef in het boek van The Deathly Hallows. Toevallig speelt Fantastic Beasts 3 zich af in dat jaar, dus de kans bestaat dat dit gevecht tussen Dumbledore en Grindelwald plaatsvindt in de volgende film. Toch is dit niet zeker. Het zou namelijk ook goed kunnen dat deze twee vijanden elkaar pas onder schot nemen in de finale van de Fantastic Beast franchise en niet al in het volgende deel. Afwachten dus.

  Warner Bros. Entertainment

  Derde deel in 2021?

  Afwachten doen we helaas nog even een tijdje. In een eerder nieuwsbericht over het volgende deel in de Fantastic Beasts serie schreven we al dat de volgende film niet volgend jaar uit zal gaan komen. Eerder dacht iedereen namelijk dat de details van de onbekende WB Event Film van november 2020 de release van Fantastic Beasts 3 zou zijn, maar laatst is bevestigd dat dit Dune is. Dit zorgde voor teleurstelling onder de fans van Fantastic Beasts en natuurlijk ontstond de wanneer komt het volgende deel dan wél uitkomt.

  Om die vraag te beantwoorden: geen flauw idee. We hebben genoeg theorieën, maar die zijn helaas niet bevestigd. Voor het jaar 2021 is er namelijk ook nog genoeg data vrij in november, dus de kans bestaat dat de film een jaartje later komt. Tevens is er nog een mogelijkheid dat Warner Bros. Pictures zorgt dat Dune en Fantastic Beasts 3 een releasedatum delen, maar dat doet de filmmaatschappij niet vaak. We wachten dan eigenlijk ook gewoon af tot Warner Bros. bevestigt wanneer het volgende deel uitkomt.

  Warner Bros. Entertainment

  Het plot van de derde film

  Wel is bevestigd dat het script van de volgende film al in behandeling is genomen. Een volledig plot van het derde deel is er helaas nog niet. We weten in ieder geval dat in juni 2018 Rowling al begonnen is met het schrijven van de derde film. Dat is tenminste een van de details die Variety ons verzekerde over Fantastic Beasts 3. Verder is bekend dat het verhaal verder gaat en het tweede vragen zal beantwoorden.

  Daarnaast weten we ook al dat Depp terugkomt in het volgende deel in de franchise. Verder gaat Grindelwald verder met zijn zoektocht naar volbloed-tovenaars en gaan Newt en Dumbledore hem stoppen. Helaas is dit alles wat we weten van de details over het verhaal van Fantastic Beasts 3, maar we hopen snel meer te horen hierover.

  Warner Bros. Entertainment

  Vragen die beantwoord worden

  Er zijn helaas naast dingen die we al weten ook genoeg dingen die we nog niet weten. Fantastic Beasts and The Crimes of Grindelwald eindigt namelijk met een gigantische plottwist die voor veel vragen zorgt. We proberen niks te verraden voor fans die de film nog niet hebben gezien. De informatie die is vrijgegeven over Credence is heeft in ieder geval iedereen achterover geblazen.

  Wij vragen ons dan ook meteen van alles af. Wie weten dit allemaal al in de tovenaarswereld? Hoe weet Grindelwald dit? Wat gaat er nu gebeuren? Aangezien de film eindigt met een plottwist worden deze vragen gegarandeerd behandeld in het volgende deel van Fantastic Beasts.

  En we vragen ons nog meer af. Hoe wordt de blood pact gebroken? Hoe gaat het verder met Nagini? Hoe reageert Jacob op het verlies van Queenie? Wat is er vroeger gebeurd tussen Newt en Leta? Grote kans dat de antwoorden in het volgende deel komen. Wij willen tenminste de details horen van de release van Fantastic Beasts 3.

  Warner Bros. Entertainment

  Wat gebeurt er met Nagini en Ariana Dumbledore?

  Niet alles is gelukkig een vraag in de film waar we nog een antwoord op moeten krijgen. We weten bijvoorbeeld al dat Nagini de kwaadaardige slang is van Voldemort en in Fantastic Beasts zien we dit karakter voor het eerst als een mens. Gaan we dan ook te zien krijgen in het volgende deel hoe Nagini permanent in een slang is veranderd? Aangezien ze aan het einde van de tweede film lijkt te neigen naar de goedzakken en zelfs aan Newt zijn kant staat. Hoe eindigt ze bij Voldemort?

  Verder weten we ook dat Ariana Dumbledore zo dood als een pier is. Ariana is niemand minder dan het zusje van Dumbledore. Door middel van een spreuk is ze om het leven gekomen en dit zorgde voor de breuk in de vriendschap (of intieme liefdesrelatie? Nobody knows) tussen Dumbledore en Grindelwald. Het is mogelijk dat we in de volgende film te zien krijgen wat er met deze vrouw is gebeurd. Dit zijn namelijk de belangrijke details die eigenlijk voor zouden moeten komen in de release van Fantastic Beasts 3.

  Fantastic Beasts 3 release details

  Hopelijk hebben we je met deze details alvast een beetje kunnen voorbereiden op het release van Fantastic Beasts 3. Laten we even negeren dat deze film pas tegen 2021 komt en we nog best wel lang moeten wachten. Hopelijk krijgen we voor die tijd nog wel een aantal meer details.

  Heb je moeite met het herinneren van de details van het laatste deel van Fantastic Beasts? Verfris je geheugen dan anders even met onze review van Fantastic Beasts 2.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.