Fallout 76 locaties - Deze willen we zien!

  Deze Fallout 76 locaties willen we in ieder geval zien! Fallout 76 belooft de grootste Fallout-game ooit te worden met een map die vier keer groter is dan die van Fallout 4. Heel West-Virginia wordt de nieuwe nucleaire speeltuin en dat geeft genoeg opties.

  Natuurlijk is het niet zo dat je een map op ware grootte gaat doorkruisen, maar er zal flink wat te doen zijn. Nu ken je het landschap van West-Virginia misschien niet zo goed, maar daar komt nu veranderingen in. Er is namelijk een aantal mooie plekjes dat we graag als Fallout 76 locaties willen zien.

  5. Green Bank Observatory

  De Green Bank Observatory ligt in het hartje van het Monongahela National Forest van West-Virginia. In het observatorium staat de grootste bestuurbare radiotelescoop ter wereld en dat is perfect voor een indrukwekkende plek om in Fallout 76 te bezoeken. Het is een gigantische radiotelescoop die door de nucleaire straling in de game flink aangetast kan worden.

  Vervallen en deels in puin kan het een indrukwekkende locatie worden voor een leuke missie of misschien bouw je je thuisbasis er wel vlak naast. Dat laatste zou zowel in je voor- als tegendeel kunnen werken, want de Green Bank Observatory ligt nogal afgelegen. Dat maakt het perfect om je te verbergen voor vijandige online gamers, maar aangezien een afgelegen bos een broedplaats kan zijn voor monsters kan het ook je dood betekenen.

  4. New River Gorge Bridge

  Een van de andere indrukwekkende Fallout 76 locaties die we willen zien, is de New River Gorge Bridge. Je vraagt je misschien af wat er nou zo speciaal is aan een brug en dat is niet zo verwonderlijk. Bruggen zijn overal te vinden, dus wat maakt deze zo speciaal. Dat heeft te maken met het feit dat de New River Gorge Bridge één van de hoogste bruggen in de Verenigde Staten is waar je overheen mag rijden.

  Mocht je van de brug vallen, val je namelijk een lange 267 meter naar beneden en dat is iets wat je niemand behalve de monsters in Fallout 76 gunt. Het is de ideale locatie voor een grootschalig gevecht met één van de vele nieuwe monsters, zoals de Sluggish Mega Sloth. Zodra je het beest met een laatste kogel van de brug af laat donderen, kun je vervolgens wachten tot het monster die lange lange val gemaakt heeft en met een plons in het water valt.

  3. West Virginia State Penitentiary

  Deze locatie is alleen al indrukwekkend wegens de mogelijkheden als je erover nadenkt. Een verlaten gevangenis die door de straling vol zit met gemuteerde insecten en misschien zelfs wel één van de mythische monsters uit West-Virginia verscholen houdt. Sluipend door de donkere gangen probeer je je een weg te banen door de gevangenis voordat je ineens belaagd wordt door de monsters.

  Het is een geweldige locatie voor een horrorscenario waar ontwikkelaar Bethesda Game Studios zeker gebruik van kan maken. Daarbij zouden de makers zeker niet de eerste zijn die van de locatie gebruik zouden maken. Verschillende series hebben gebruik gemaakt van de West Virginia State Penitentiary waarvan de Netflix-serie Mindhunter de meest recente serie is.

  2. Jefferson Rock

  Jefferson Rock ligt nog maar net op het randje van West-Virginia, maar is zeker een plek die niet op het lijstje mag ontbreken. Het ligt nabij Harpers Ferry, een locatie die Nate Purkeypile, hoofdvormgever van Fallout 76 al heeft bevestigd voor de game. In de bovenstaande video kun je het zelfs zien hoe Purkeypile het erover heeft vanaf minuut 9,55. Voor de Fallout 76 locaties kiezen we toch specifiek voor Jefferson Rock vanwege het monument.

  De rotsformatie zorgt voor een iconisch beeld waar je als speler zomaar op kunt stuiten. Het is omringd door bossen en vanaf de rotsformatie zelf kun je nog mooi de rivier zien. Het is de perfecte plek om even te bedaren van al het Fallout geweld voordat je er weer op uit gaat.

  1. State Capitol

  Het valt zeker niet buiten de lijn der verwachting dat de State Capitol de nummer één is van onze Fallout 76 locaties die we willen zien. Het bezorgt je elke keer weer een iconisch beeld dat extra goed laat doordringen dat de wereld zoals je die kende niet meer aanwezig is. Het prachtige witte gebouw vervallen door de radioactieve straling weet telkens weer indruk te maken.

  In Fallout 76 willen we de locatie dan ook zeker zien met de prachtige rivier die aan de ene kant gelegen is en de bossen aan de andere kant. Het gebouw heeft naast dat het een prachtplaatje is ook nog een rijke geschiedenis. Na flink wat jaren aan discussie over wat de hoofdstad van West-Virginia moest worden, werd in 1877 besloten dat het Charleston de hoofdstad moest worden waarna de State Capitol gebouwd werd.

  Deze Fallout 76 locaties willen we bezoeken!

  Fallout 76 is nog maar enkele maanden van ons verwijdert met een releasedatum op 14 november. Kun je nou ook niet genoeg krijgen van Fallout? Lees dan vooral over de Fallout 76 details die we al weten over de game.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.