Nieuwsalarm met Endboss Reviews: 'Het was een gevecht op de afdeling!'

  Volgende week barst het gamegeweld weer los op de gamescom in Keulen. Maar voordat het zover is heeft David uiteraard weer al het belangrijke nieuws van afgelopen week voor je verzameld. Heb je de hoogtepunten helemaal gemist? Endboss Reviews brengt je op de hoogte!

  Nieuwsalarm met Endboss Reviews

  Deze week staan oude games en franchises in het zonnetje. Zo is Blizzard positief over de afgelopen beta van World of Warcraft: Classic, die later deze maand uitkomt en zijn er binnenkort nieuwe class sets voor Diablo III. Daarnaast zijn er ook geluiden dat Saint's Row weer terugkomt en hopen we stiekem dat Nintendo bepaalde SNES-titels naar de Switch gaat brengen. Uiteraard is er ook buiten gameland genoeg te beleven, zo is de datum waarop we eindelijk Peaky Blinders seizoen 5 kunnen gaan zien bekendgemaakt en zijn er nieuwe verhalen rond Ewan McGregor en Obi-Wan Kenobi!

  Recap

  Wil je nog even nalezen wat Endboss je allemaal heeft verteld? Dat kan! Hieronder staan de nieuwsberichten die in de video naar voren komen.

  Tot volgende week!

  Als je geen nieuws meer wil missen kun je ons volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Vergeet ook niet mee te doen aan de Reageer & Win van deze week!

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.