Reageer en Win - Veluwe Airsoft voor 4 personen & vrijkaarten Angel Has Fallen

Article
vrijdag, 16 augustus 2019 om 16:15
xgn google image
In de reageer en win van deze week kan jij kans maken op een dag keiharde actie met je vrienden. Wij geven deze week namelijk een arrangement weg voor een dagje airsoft met 4 personen. Daarbij geven wij ook nog vrijkaarten weg voor de nieuwe actie-film Angel Has Fallen. Bekijk de video hieronder waarin Rox uitlegt hoe je deze prijs kan winnen.
Afgelopen week maakten jullie kans op het tweede seizoen van de Deense crime serie Below The Surface. Wil jij weten of je een van de gelukkige winnaars bent? Bekijk dan gauw de video!
Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar [email protected]

Reageer en Win - Veluwe Airsoft voor 4 personen & vrijkaarten Angel Has Fallen

Prijs: Veluwe Airsoft voor 4 personen + vrijkaarten Angel Has Fallen

Airsoft of ook wel een oorlogssimulatie en voor sommigen de ultieme belevenis voor avontuur. Bij Veluwe Airsoft speel je dicht op elkaar, terwijl het terrein maar liefst 2,5 hectare groot is! Door de diverse variatie op het speelveld kan er op elke hoek een tegenstander zitten, die je zit op te wachten! Een adrenaline kick de gehele dag door! Met een groot aantal missies zal je nooit lang hetzelfde spelen en komt er meer bij je spel kijken dan simpelweg de vijand uitschakelen. Je kunt elke zondag van 08.30 tot 16.30 terecht voor een goed potje Airsoft met z'n vieren.
Na een dag lekker te hebben geknald kun je met z'n allen nog lekker achterover zitten met een grote bak popcorn in de bioscoop en genieten van de keiharde actie film Angel Has Fallen. De film is het vervolg op London Has Fallen en Olympus Has Fallen waarin Gerard Butler de hoofdrol vertolkt als Mike Banning. Mike Banning, die de persoonlijke beveiliger is van de President van Amerika (Morgan Freeman), wordt onterecht beschuldig voor een moord poging op de president. In een race tegen de klok zoekt Mike hulp bij een onverwachte bondgenoot, om zijn naam te zuiveren en de ware terroristen te ontmaskeren. De film gaat in premiere op 22 augustus 2019.
Hoe gaan we dit weggeven? Check dan bovenstaande video. De opdracht is iets anders dan anders, omdat we graag EndbossReviewsook willen promoten. Dus luister goed wat je moet doen. Dit is in ieder geval de YouTube-pagina van EndbossReviews.
Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).