Het zou verleidelijk zijn om voor een lijst als deze gewoon de 10 grootste games van de SNES Mini te pakken, maar we weten allemaal dat Nintendo waarschijnlijk een paar grote games achter de hand gaat houden. Daarnaast waren er in de aanvankelijke NES line up voor Switch Online ook meerdere games aanwezig die niet op de NES Mini stonden. Laten we dus beginnen met een paar minder voor de hand liggende keuzes.

10. Super Soccer

Als je niet bent opgegroeid met een SNES heb je misschien nog nooit gehoord van Super Soccer. Wie wel is opgegroeid met de SNES heeft waarschijnlijk al in geen tijden meer aan deze game gedacht. Toch lijkt het ons geen onwaarschijnlijke keuze voor SNES games in Nintendo Switch Online, om de eenvoudige reden dat het een relatief eenvoudige game met multiplayer is.

Een belangrijke attractie van de Switch blijft nog altijd de mogelijkheid om op een willekeurig moment zonder al te veel voorbereiding een spelletje met of tegen een ander te spelen. Veel Switch Online games worden bovendien verrijkt met online multiplayer, dus games die geschikt zijn voor twee spelers zijn bijna een vereiste. Voor de eerste lichting NES games kwam Nintendo ook met onder andere Tennis, Soccer en Baseball, dus Super Soccer past voor de SNES mooi in het rijtje.