Foto: Ninja

Na het vertrek van Ninja begon het streaming platform op zijn pagina andere streams te promoten. In afwezigheid van Ninja kregen bezoekers van de pagina suggesties voor andere trending Fortnite streams te zien. Op een zeker moment ging dit mis en was de bovenste stream in de lijst een pornostream.

Het promoten van andermans streams op een pagina van een streamer die offline is, is geen standaard aanpak. De pagina die Twitch liet zien had een speciaal bericht over afwezigheid van de populaire streamer. Ninja is begrijpelijkerwijs niet blij met wat er gebeurd is en biedt zijn verontschuldiging aan op twitter:

Is de Ninja Twitch-pagina inmiddels weer normaal?

Kort nadat Ninja de bovenstaande video plaatste is de speciale doorverwijspagina door Twitch uit de lucht gehaald. Wie nu het oude kanaal van Ninja bezoekt krijgt een pagina te zien die hetzelfde is als die van alle andere streamers die offline zijn. Of de plannen om zijn pagina helemaal uit de lucht te halen die Ninja in het filmpje aankondigde alsnog doorgaan is momenteel niet duidelijk.