Fire Emblem Three Houses DLC Overzicht - Nóg meer Game of Thrones taferelen!

  Kan jij ook geen genoeg krijgen van Fire Emblem: Three Houses? Dat komt goed uit, want het spel wordt nog meer uitgebreid met DLC! In vier verschillende fases zal de uitbreiding worden aangeboden. Wat je kan verwachten lees je in ons Fire Emblem Three Houses DLC Overzicht.

  Alle drie de verhaallijnen al uitgespeeld in Fire Emblem Three Houses? Dimitri op de troon gezet tijdens de Blue Lions route? Met Edelgard het keizerrijk uitgebreid tijdens haar Black Eagles verhaallijn? Of met Claude gestreden tegen de duistere macht van Fódlan? Dan heb je wel zo'n beetje alles uit het spel gehaald.

  Maar nu ben je natuurlijk hongerig naar meer Fire Emblem. Deze ooit zo obscure spelserie is ondertussen uitgegroeid tot het Japanse antwoord op Game of Thrones. Fire Emblem memes vliegen over het internet en fans discussiëren op het internet wat het beste huis is om je bij aan te sluiten. Is deze gekte dan echt over enkele weken weer overgewaaid?

  Niet getreurd, want de aankomende maanden zal Fire Emblem Three Houses uitgebreid worden met nog meer content! Voor € 24,99 schaf je de Fire Emblem Three Houses DLC uitbreidingspas aan en zal je avontuur in het continent Fódlan nog meer te bieden hebben.

  Wat de uitbreidingspas precies aanbiedt, lees je op de volgende pagina's.

  Wave 1

  Wave 1 van de Fire Emblem Three Houses DLC is relatief simpel een meer een 'welkomstcadeau.' Wanneer je de uitbreidingspas aanschaft zal een extra outfit voor Byleth, het hoofdpersonage beschikbaar zijn, namelijk het Officers Academy-uniform. Deze outfit is beschikbaar sinds de dag van release van het spel.

  Fire Emblem Three Houses DLC

  Wave 2

  Wave 2 zal meer Auxiliary battle maps toevoegen. Deze optionele battle maps bieden vaak een extra kort verhaaltje en belonen de speler met voorwerpen en battalions voor gambit-aanvallen. Daarnaast zijn ze ook een goede manier om de band met je leerlingen te versterken.

  Ook zal je een enkele in-game support items cadeau krijgen om je leerlingen mee tevreden te stellen en hun motivatie te verhogen. Wave 2 zal verschijnen op 31 oktober.

  Wave 3

  Vanaf oudjaarsdag zullen de personages in Fire Emblem Three Houses nieuwe outfits tot hun beschikking hebben. Ook voegt deze update nog meer side-quests toe om de speelduur nog meer te verlengen.

  Tenslotte zal op 31 december ook nog een gratis update plaatsvinden voor iedereen die Fire Emblem Three Houses heeft aangeschaft, maar wat we kunnen verwachten is nog geheim.

  Wave 4

  Tenslotte is het feest compleet wanneer wave 4 lanceert op 30 april volgend jaar. Er wordt dan een extra verhaallijn aan het spel toegevoegd, met zelfs nog een handjevol nieuwe personages en battle maps.

  Wat kunnen we van deze update verwachten? Recent werd er al bestanden ontdekt dat Sothis heel waarschijnlijk wordt toegevoegd al speelbaar personage, en dat Rhea en Jeralt zullen waarschijnlijk volgen.

  Fire Emblem Three Houses DLC Overzicht

  Maar zullen er ook Fire Emblem personages uit voorgaande spellen toegevoegd worden? Zoals Marth, Celica of Tiki. De Fire Emblem trakteert fans wel vaker op dit soort geslaagde van service door oude bekende personages terug te brengen als optionele units.

  Of krijgen we te maken met gloednieuwe personages die het verhaal van Fire Emblem Three Houses nog meer uitbreiden? We gaan het zien volgend jaar.

  Wij bekroonde Fire Emblem Three Houses met een 9.0! Verplichte kost voor Fire Emblem fans dus, maar ook het perfecte instap punt voor de serie. Begin vandaag nog met je professor carrière aan de Garreg Mach universiteit en redt Fódlan van ondergang!

  Fire Emblem Three Houses

  Verkijgbaar vanaf 26 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.