Nieuwsalarm met Endboss Reviews: 'Pak maar alvast je slaapzak'

  Deze week was het weer erg druk. Iedereen is nog in de hype van World of Warcraft Classic, maar natuurlijk is er in de tussentijd veel nieuws uitgekomen. Heb je het allemaal gemist? Geen zorgen! Endboss Reviews heeft al het nieuws nog een keer op een rijtje gezet in het Nieuwe Nieuwsalarm!

  Nieuwsalarm met Endboss Reviews

  Alle alarmbellen gaan af. Het is totale chaos deze week met de releases van Borderlands 3 en Gears 5. Schiet er lekker op los in Gears of ga de strijd aan met de Calypso Twins in Borderlands 3. Verder is er niet alleen chaos op het gebied van games maar ook in de techsector is het druk.

  De iPhone 11 is net aangekondigd en brengt veel nieuwe features met zich mee. Zo heeft de iPhone 11 nu ook drie camera's en een nog grotere en sterkere batterij en processor. Dit maakt de iPhone 11 perfect om te kijken naar Disney films op het nieuwe streaming platform van Disney+! Onder Disney+ vallen vele films, van Marvel tot Pixar.

  Verder staat er een nieuwe Zelda game voor de Switch op ons te wachten waar vele fans op hebben gewacht! Fans van jong en oud kunnen zullen binnenkort kunnen genieten van The Legend of Zelda Links Awakening. Ook zijn deze week de FIFA 20 ratings bekendgemaakt!

  Wij hebben natuurlijk ook alle spelers op een rijtje gezet! Naast het vele game nieuws is er natuurlijk ook nog nieuws over series en film. Zo zal Game of Thrones een prequel krijgen over House Targaryen die zich 300 jaar voor de gebeurtenissen van de originele serie afspeeld.

  Recap

  Wil jij nog even nalezen want Endboss Reviews je allemaal heeft verteld? Dat kan! Hieronder staan de nieuwsberichten die in de video naar voren komen.

  Tot volgende week!

  Als je geen nieuws meer wil missen kun je ons volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Vergeet ook niet mee te doen aan de Reageer & Win van deze week!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.